Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

2 πτυχιούχοι θα προσληφθούν στο Δήμο Κομοτηνής



Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Κ. Καραθεοδωρή Δήμου Κομοτηνής, ανακοινώνει τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με συνολικά δύο (2) άτομα για την κάλυψη αναγκών της εταιρείας, που εδρεύει στην Κομοτηνή, και συγκεκριμένα επί της οδού Ν. Τσανακλή αρ. 15, με αντικείμενο την εκτέλεση έργων : « JOINT STRATEGY FOR THE SOCIAL PROTECTION OF VULNERABLE SOCIAL GROUPS – GIMMIE SHELTER» που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 2007-2013 και «ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΟΔΟΠΗΣ» (κωδικός ΟΠΣ 376937) που έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους, συνολικής διάρκειας έως ένα (1) έτος.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων:


1 ΠΕ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

1 ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.03 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν. ΤΣΑΝΑΚΛΗ αρ. 15 – Κομοτηνή – Τ.Κ.:69100, απευθύνοντάς την στην Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε. , υπόψιν κα. Αφροδίτης Καρελιάδου (τηλ. επικοινωνίας: 2531023165).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για επιλογές απασχόλησης μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ).

Η σώρευση επιλογών απασχόλησης διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
Κατ’ εξαίρεση, σώρευση επιλογών απασχόλησης δύο κατηγοριών και συγκεκριμένα κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ επιτρέπεται μόνο όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο επιλογές απασχόλησης κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης όσο και επιλογές απασχόλησης κατηγορίας ΥΕ. 
Στην περίπτωση αυτή ο υποψήφιος της ΥΕ κατηγορίας θα χρησιμοποιήσει μία μόνο αίτηση στην οποία θα αναγράψει κατά σειρά προτίμησης το σύνολο των επιλογών απασχόλησης (κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) που επιδιώκει. 
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου