Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Ανακοινώσεις τελικών πινάκων παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ
Μετά την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων στις αρχές Σεπτεμβρίου και μετά την διαδικασία υποβολής ενστάσεων, θα ανακοινωθούν στις 13 Σεπτεμβρίου, τα τελικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015.

Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα για την δωρεάν φιλοξενία παιδιών και βρεφών στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ αναμένεται να φτάσουν τις 120.000 με τις προσφερόμενες θέσεις να φτάνουν περίπου στις 80.000.

Πρόβλημα όμως έχει δημιουργήσει η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στην έναρξη των
αιτήσεων αφού οι ωφελούμενοι γονείς του προγράμματος που περίμεναν να ξεκινήσει το πρόγραμμα την 1η Σεπτεμβρίου 2015 θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον έως τις 20 Σεπτεμβρίου αφού τα αποτελέσματα δεν πρόκειται να ανακοινωθούν πριν απο τις 10 Σεπτεμβρίου.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί οι επιλέξιμες δομές που συμμετάσχουν για φετος στο πρόγραμμα και οι όσοι επιθυμούν να κάνουν αίτηση μπορούν να δουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ τις προσωρινές λίστες με τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται, αλλά και που δεν εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου