Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

ΓΣΕΕ: Ζητήσαμε απόσυρση του Δημοψηφίσματος των (ελληνικών και ξένων) Μνημονίων - Ποτέ δεν πήραμε θέση υπέρ του ΟΧΙ ή του ΝΑΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ κ. Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, με τηλεφωνική του παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, εξηγεί τη θέση της ΓΣΕΕ επί του Δημοψηφίσματος, με απόλυτη σαφήνεια.
Δυστυχώς η θέση της ΓΣΕΕ, δηλαδή να ζητήσει ν' αποσυρθεί το δημοψήφισμα, χωρίς η Διοίκηση αυτής να παίρνει θέση επί του ερωτήματος, έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης των "στρατοπέδων" του "ΝΑΙ" και του "ΟΧΙ", με την κάθε πλευρά να την προσαρμόζει στη θετική ή αρνητική επικοινωνιακή της προπαγάνδα.
Δείτε το παρακάτω βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις λίγο μετά την επίμαχη συνεδρίαση της ΓΣΕΕ και ευκόλως αντιληφθείτε αφενός πως η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας δεν αποφάσισε υπέρ του ΝΑΙ ή του ΟΧΙ, όπως η προπαγάνδα των δύο στρατοπέδων "αποφάνθηκε", αφετέρου ζήτησε την απόσυρση του δημοψηφίσματος, το οποίο ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα φέρει νέα (ελληνικά ή ξένα) μνημόνια στον κόσμο της μισθωτής εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου