Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΤΡΑ: ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΑΛΥΣΙΔΑ SUPER ΜARKET;

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!
Τις τελευταίες ώρες το ERGASIANEWS έχει πληροφόρηση(εκ των έσω) ότι γνωστή αλυσίδα Super Market,που δραστηριοποιείται στην πόλη των Πατρών, ζήτησε από τους υπαλλήλους της μείωση των (ήδη εξευτελιστικών) βασικών μισθών τους έως και 220 ευρώ. 
Το οξύμορο της υπόθεσης είναι ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου επεκτακτική πολιτική, εγκαινιάζοντας το ένα κατάστημα μετά το άλλο, ενώ ηγείται εκστρατείας για στήριξη των Ελληνικών Προϊόντων και των Ελληνικών Επιχειρήσεων. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία θεωρείται "ευλογημένη" από το τοπικό θρησκευτικό και πολιτικό "ιερατείο"!
Και εδώ γεννώνται ευλόγως τα ακόλουθα ερωτήματα: "Είναι ή δεν είναι υποκριτικό από την μια να ζητάς από το Πατρινό καταναλλωτικό κοινό τη στήριξη των Ελληνικών - Τοπικών Επιχειρήσεων κι απ' την άλλη να μειώνεις κατά 220 ευρώ τους εξευτελιστικότατους βασικούς μισθούς των εργαζόμενών σου;
Είναι ή δεν είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ και ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ να πουλάς με τιμές Γερμανίας και Γαλλίας προϊόντα που παράγονται στον τόπο σου και ν' αμοίβεις με μισθούς Βουλγαρίας, Ρουμανίας και Κίνας το υπαλληλικό σου προσωπικό;
Το ERGASIANEWS αποδεσμευμένο πλήρως από κάθε είδους οικονομικές εξαρτήσεις (μιας και είμαστε το μοναδικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα site της περιοχής), θα παρακολουθεί και θα αναδεικνύει κάθε νέα εξέλιξη γύρω από το συγκεκριμένο θέμα και θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων και των οικογενειών τους.
 
Υ.Γ. Μην τολμήσει να πάρει τηλέφωνο κανένας "πολιτικός φίλος" του επιχειρηματία, θα δημοσιεύσουμε (με την μια) τ' όνομα του και θα τον καταγγείλουμε ως "τρόφιμο" ....τοπικών προϊόντων!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου