Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μα είναι δυνατόν η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε του ΚΚΕ να τυπώνει το απεργοσπαστικό έντυπο του Γιαννίκου;;;

Κ. Γιαννίκος: Αλλαξε τίτλο στο Tivo και κατάφερε να το εκδώσει
Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων των τελευταίων ημερών στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις («TIVO», «ΔΙΦΩΝΟ», «INFORMER») για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το τέλος Οκτωβρίου του 2011, έπαψαν να εκδίδονται τα συγκεκριμένα έντυπα.

Όμως, η Τυποεκδοτική Α.Ε του ΚΚΕ, όπως φαίνεται, τύπωσε την απεργοσπαστική έκδοση του TiVi Weekly, όπως είναι ο νέος τίτλος του τηλεοπτικού περιοδικού «Tivo». Η εταιρεία του Κ. Γιαννίκου άλλαξε όνομα στο περιοδικό και με νέα εταιρεία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» κατάφερε να το
εκτυπώσει και να το φέρει στα περίπτερα.
Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις, την Τετάρτη το απόγευμα, η Τυποεκδοτική εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και περιγράφει το γεγονός και δηλώνει ότι διακόπτει την συνεργασία της με την εν λόγω εταιρεία.


Εμείς ρωτάμε ως ERGASIANEWS: Μα πως είναι δυνατόν πίσω από την απεργοσπαστική έκδοση του Γιαννίκου να βρίσκεται η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. του ΚΚΕ; Είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιαννίκος, απ' όλα τα Τυπογραφεία της Ελληνικής Επικράτειας, επέλεξε και αισθάνθηκε "ΑΣΦΑΛΗΣ", για να εκδώσει το απεργοσπαστικό του έντυπο, στην Τυποεκδοτική Α.Ε; Να πιστέψουμε ότι η κομματική και πολύ καλά πληροφορημένη εταιρεία του ΚΚΕ, δεν είχε πληροφορίες, από τους εργαζόμενους και τους κομμουνιστές συνδικαλιστές του "ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ", για τις απεργοσπαστικές προθέσεις του Γιαννίκου;

Αγαπητοί φίλοι του ERGASIANEWS, επειδή σε καιρούς μνημονίου έχει αξία να πληροφορούνται οι εργαζόμενοι, όχι μόνο τις «buisness» πολιτικών προσώπων και τις αδιαμφισβήτητες πολιτικές ευθύνες των μεγάλων πολιτικών κομμάτων, αλλά και την πολιτικά μεπτή δράση και άλλων μικρότερων κομμέτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα οποία (εκμεταλλευόμενα την κοινοβουλευτική τους δύναμη) λειτουργούσαν ως καπιταλιστικά μονοπώλια, φτιάχνοντας "επιδοτούμενες" επιχειρήσεις και αναλαμβάνοντας «δουλειές» εκατομμυρίων ευρώ από τα Κρατικά Ταμεία και από Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου.

Την ερχόμενη Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2011, το ERGASIANEWS θα έχει στην κατοχή του και θα δημοσιοποιήσει στοιχεία που αφορούν συγκεκριμένη κομματική Α.Ε, η οποία αναλάμβανε «δουλειές» από Ν.Π.Δ.Δ έναντι αμοιβής εκατομμυρίων ευρώ και υπέγραφε  συμβάσεις με ρήτρες "απεργοσπασίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου