Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Απολύσεις και μειώσεις μισθών από τον όμιλο Φουρλή

Ένα πρωτοχρονιάτικο δώρο άνευ προηγουμένου, ετοίμαζε για το 2012 στους εργαζομένους , στις εταιρίες του ο όμιλος Φουρλής...(INTERSPORT- ΙΚΕΑ- FOURLIS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-NEW LOOK-Service One).

Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε μειώσεις μισθών 10% στους υπαλλήλους του, σε όποιον έπαιρνε καθαρές αποδοχές πάνω από το <υπέρογκο> ποσό των 1000-1100 ευρώ. Με απόλυτα <δημοκρατικές διαδικασίες> ο όμιλος Φουρλής ανάγκασε τους εργαζομένους του να υπογράψει νέες συμβάσεις εργασίας με χαμηλότερες αποδοχές από τις υπάρχουσες και σε ερώτηση συναδέλφου, εάν δεν τις υπογράψουμε τι θα γίνει….? , η απάντηση ήταν μία… <ΑΠΟΛΥΣΗ>.

Επίσης ο πρωτοχρονιάτικος μπουναμάς του ομίλου δεν σταμάτησε εκεί αλλά ήταν διπλός καθώς στην ΙΚΕΑ προχώρησαν και σε απολύσεις εργαζομένων.

Εμείς οι εργαζόμενοι του ομίλου σου κύριε Φουρλή και κύριοι μέτοχοι του ομίλου (INTERSPORT- ΙΚΕΑ- FOURLIS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-NEW LOOK-Service One), κατανοούμε το βαθύτατο οικονομικό πρόβλημα που έχετε αυτή την περίοδο. Είναι πολύ σκληρό ,φέτος για εσάς και τις οικογένειες σας , να μην καταφέρετε να πάτε ένα ταξιδάκι μέχρι τον Μαυρίκιο , τις Μπαχάμες ή την Ν. Υόρκη , προκειμένου να περάσετε σεμνά και ταπεινά τις γιορτινές τούτες μέρες.

Να ξέρετε κύριε Φουρλή και κύριοι μέτοχοι , ότι εμείς οι εργαζόμενοι (INTERSPORT- ΙΚΕΑ- FOURLIS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-NEW LOOK-Service One) είμαστε στο πλευρό σας, σας συμπονούμε και σας κατανοούμε...

Στο μέλλον αν χρειαστεί να μας κόψετε ακόμη περισσότερο από τους μισθούς μας, αν χρειαστεί να μας κόψετε τον 13ο και 14ομισθό, μην διστάζετε να το κάνετε και αυτό. Εμείς οι εργαζόμενοι, τα σκουλήκια που έχετε στην δούλεψή σας, θα δείξουμε την ίδια και ακόμη περισσότερη κατανόηση. Επίσης αν χρειαστεί να απολύσετε εργαζομένους σας μην διστάσετε να το κάνετε. Γνωρίζουμε ότι κάθε απόλυση θα γίνει για το καλό του ομίλου και σας ευχαριστούμε πολύ και για αυτό όπως για την σιγουριά και την ασφάλεια που μας προσφέρετε πλέον στον εργασιακό μας χώρο.

Είναι πολύ σκληρό να σας ζητάνε τα παιδιά σας ένα χριστουγεννιάτικο ταξιδάκι στην Γαλλική Ριβιέρα και στις Άλπεις και εσείς να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να τους το προσφέρετε…. Κρίμα, λυπηρό και άδικο κύριε Φουρλή και κύριοι μέτοχοι του ομίλου.

Οι εργαζόμενοι του ομίλου Φουρλή κάνουμε έκκληση, προς τους πελάτες που επισκέπτονται τις εταιρίες του ομίλου (INTERSPORT- ΙΚΕΑ- FOURLIS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-NEW LOOK-Service One), λίγο πριν από την έξοδο τους από τα καταστήματα των εταιριών του ομίλου ,να συνεισφέρουν οικονομικά με οποιoδήποτε ποσό μπορούνε (2cents,5cents,10 cents…) προκειμένου να ενισχύσουν και αυτοί με την σειρά τους τον όμιλο Φουρλή και τους μετόχους του που τώρα σας έχουν ανάγκη και σας χρειάζονται... Επίσης μπορούνε αντί χρημάτων οι πελάτες να προσφέρουν, ρύζι ,μακαρόνια, φασόλια, ντομάτες και γιαουρτάκια. Και αυτά θα φανούν πολύ χρήσιμα στον όμιλο προκειμένου να βγει από την οικονομική δυσκολία που βρίσκεται τόσο ο όμιλος Φουρλής και οι μέτοχοι του.

Σας ευχαριστούμε κύριε Φουρλή και κύριοι μέτοχοι του ομίλου για την εκτίμηση που δείξατε στους εργαζομένους σας, που τόσα χρόνια σας υπηρετούσαν με απόλυτη αφοσίωση, με τον καλύτερο τρόπο και τους ανταμείψατε για αυτό, με μειώσεις μισθών και με απολύσεις.

Ευχαριστούμε πολύ,

Καλή χρονιά από τους εργαζόμενους Ομίλου Φουρλή

(INTERSPORT- ΙΚΕΑ- FOURLIS ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ-NEW LOOK-Service One).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου