Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΗΣ: "Σύντροφε Αντώνη Καλή γιατί δεν ήρθες να ψηφίσεις στις εκλογές; Γιατί το έκανες αυτό;"


Γ. Σουβαλιώτης: "Σύντροφε Αντώνη,
γιατί ....το έκανες αυτό;"

Οι εκλογές στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας μπορεί να έληξαν, με την ΠΑΣΚΕ να καταγράφει μεγάλη νίκη με ποσοστό 54,87% και 10 έδρες στη Διοίκηση, όμως πολλά ερωτήματα σχετικά με τη στάση που κράτησαν ορισμένα συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΑΣΚΕ, κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, περιμένουν τις απαντήσεις τους.
Το πρώτο ερώτημα απευθύνθηκε σήμερα από τον νυν πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου κ. Ιωάννη Σουβαλιώτη προς τον τέως πρόεδρο κ. Αντώνη Καλή. Ο Γιάννης Σουβαλιώτης σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό ACHAIA CHANNEL, αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία, απηύθυνε δημόσιο ερώτημα προς τον Αντώνη Καλή, ρωτώντας τον, "Σύντροφε Αντώνη Καλή γιατί δεν ήρθες να ψηφίσεις στις εκλογές; Γιατί το έκανες αυτό;".
Για όσους παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τα τεκταινόμενα στην οδό Κολοκοτρώνη, η σημερινή δήλωση του Γιάννη Σουβαλιώτη σηματοδοτεί την έναρξη εξελίξεων....
Για το θέμα ερωτήθηκε από δημοσιογράφο τοπικού μέσου και το μέλος της ΠΑΣΚΕ κ. Δ. Καραγεωργόπουλος, ο οποίος απέφυγε ν' απαντήσει επί της ουσίας δηλώνοντας ότι "Η ΠΑΣΚΕ - ΕΚΠ είναι η μεγάλη παράταξη των εργαζομένων που ανέδειξε συνδικαλιστές της περιοχής μας σε πολύ υψηλά συνδικαλιστικά αξιώματα. Χθες, γι' άλλη μια φορά, απέδειξε σε όλους πόσο μεγάλη παράταξη είναι. Στην ΠΑΣΚΕ - ΕΚΠ  η δημόσια "αλληλογραφία" διεκπεραιώνεται και αποστέλεται στους "παραλήπτες" από τον εκάστοτε Γραμματέα αυτής, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο σύντροφος Γιάννης Σουβαλιώτης. Όλα τα υπόλοιπα αφορούν αποκλειστικά και μόνον την παράταξή μας και κανέναν άλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου