Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: "Δημιούργησαν το ιστολόγιο τους στο διαδίκτυο"

Ολοένα και περισσότερα σωματεία εργαζομένων της περιοχής μας δημιουργούν ιστολόγια στο διαδίκτυο, προκειμένου να προσελκύσουν εργαζόμενους και να κρατούν ζωντανή την επικοινωνία με τα μέλη τους. Η δύναμη του διαδικτύου έχει αποδειχθεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, αφού μέσα απ' αυτό μπορούν να ενημερώνουν τα μέλη τους και κάθε ενδιαφερόμενο για τα τεκταινόμενα στο κλάδο και την επιχείρηση, αλλά και για τις καταστατικές διεργασίες τους.
Ένα απ' αυτά τα σωματεία είναι και το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ "Η ΕΝΩΣΗ" που δημιούργησε το ιστολόγιο http://somateioxeiristonpatras.blogspot.com. Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια των συναδέλφων.

Σχόλιο της συντακτικής ομάδας του ERGASIANEWS: "Φαίνεται ότι νέος πρόεδρος Β. Νικολακόπουλος, σαν καλός χειριστής, χειρίζεται τέλεια τη νέα τεχνολογία!!!"

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε την ERGASIANEWS για την φιλοξενία στον δικιά της ιστοσελίδα και για τα καλά της σχόλια.Και για όποια σχόλια αφήσουν οι αναγνώστες.Δεχτές όλες οι γνώμες και οι απόψεις.

    Φίλες κ' Φίλοι,Συναδέλφισσες κ' Συνάδελφοι.

    Με σκοπό λοιπόν να διευκολύνουμε τους συνάδελφους, και τις συναδέλφισσες χειριστές κατά πρώτο λόγο, αλλά και όλους εκείνους που θα χρειαστούν πληροφορίες που αφορούν το
    επάγγελμα μας.

    Δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα και ελπίζουμε πραγματικά
    να φανούμε σε όλους σας χρήσιμοι.

    Φιλικά και Συναδελφικά
    από την διοίκηση του σωματείου μας.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΕΟΡΤΕΣ
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή