Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΟΕΣΙΚ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΖΙΝΟ

Αθήνα, 26.6.2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΣΤΙΣ 28 & 29 ΙΟΥΝΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η ΟΕΣΙΚ συμμετέχει στην Απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ στις 28 &29 Ιουνίου και καλεί όλους τους εργαζόμενους των ιδιωτικών καζίνο να εκφράσουν μαζικά την αντίθεση τους στην ταφόπλακα του «ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ» που μας φέρνει η Κυβέρνηση, οι Τροϊκανοί εντολείς της και οι μεγαλοτραπεζίτες.
Ο Κλάδος μας έχει επιλεγεί ως στόχος των εργοδοτών για την εφαρμογή των πιο σκληρών, των πιο νεοφιλελεύθερων, των πιο «σαρκοβόρων», των πιο αντεργατικών πολιτικών. Καθημερινά συνάδελφοι απολύονται, μισθοί μειώνονται, δικαιώματα αφαιρούνται ετσιθελικά, συλλογικές συμβάσεις καταστρατηγούνται, μισθοδοσίες καθυστερούν, ειδικότητες καταργούνται, ενώ οι εκβιασμοί, η τρομοκρατία και οι ψυχολογικές πιέσεις βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη των εργοδοτών και της Κυβέρνησης!!!
Στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία και σε όλα όσα βιώνουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας μας, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους.
Απεργούμε και απαιτούμε:
ü                Την απόκρουση – ακύρωση όλων των αντεργατικών, αντιαναπτυξιακών και αντικοινωνικών μέτρων των μνημονίων 1 και 2.
ü                Την απόρριψη της λιτότητας, της φτώχειας και της διεύρυνσης των κοινωνικών ανισοτήτων.
ü                Άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας.
ü                Σεβασμό στο θεσμό και άμεση υπογραφή ΣΣΕ.
ü                Την απόκρουση του ξεπουλήματος και της εκποίησης των Δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών κοινωνικής ωφέλειας.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 28 & 29 ΙΟΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ  ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ

 ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 11.00 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  29 ΙΟΥΝΗ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου