Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2015

Η πρώην υπουργός που αρκέστηκε σε δηλώσεις και όχι σε έργα-Εξαγρίωσε με καινούργια της δήλωση(VIDEO)


Κι όμως αυτή ήταν υπουργός που δεν μπόρεσε να ασχοληθεί επί της ουσίας με το αντικείμενο που είχε, απλώς θα μείνει στην πολιτική ιστορία με τις δηλώσεις που έκανε, για το ζήτημα των μεταναστών.
Ο λόγος για την Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία αναφερόμενη στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα νησιά, με τους πρόσφυγες, εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο κατοίκους ακι επαγγελματίες των νησιών του Αιγαίου που βυθίζονταια πό τους πρόσφυγες.
Σε συνέντευξή της στο The PressProject, η πρώην υπουργός ρωτήθηκε κάποια στιγμή για το αν οι πρόσφυγες προκαλούν μόνο ζημιά στην ελληνική οικονομία.

«Πλούτισαν τα νησιά, πλούτισαν από τους πρόσφυγες», απάντησε η κ. Χριστοδουλοπούλου και πρόσθεσε: «Οι Σύροι, επειδή έχουν όλοι χρήματα, μένουν σε ξενοδοχεία αυτοί που έχουν. Ψωνίζουν από όλα τα μαγαζιά, κάνουν απίστευτο τζίρο στην αγορά των νησιών, συν τα παράνομα. Εχουν φτάσει να τους ζητάνε λεφτά για να φορτίσουν τις μπαταρίες των κινητών τους. Γιατί το ελληνικό πνεύμα το αθάνατο όλο και κάτι βρίσκει για να εκμεταλλευθεί την κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου