Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πάτρα: Διευθυντές σχολείων πιέζουν τις καθαρίστριες να πάνε για..καθάρισμα, αν και άνεργες! (VIDEO)


Αν και παραμένουν με το επίδομα του ΟΑΕΔ και στις λίστες των ανέργων, αφού ακόμα το υπουργείο Παιδείας δεν τις έχει προσλάβει στο παραένα της έναρξης της νέας διδακτικής περιόδου 2015-2016, οι σχολικές καθαρίστριες της Πάτρας, δέχονται πιέσεις από διευθυντές σχολείων, να συμπεριφερθούν ως εργαζόμενες και  να σπεύσουν να καθαρίσουν τα σχολεία.
Αυτό κατήγγειλε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου στο ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ, "Καφές και Εφημερίδα", η πρόεδρος του Συλλόγου Πάτρας Χριστίνα Διδάχου, εξηγώντας ότι τα σχολεία με την υπάρχουσα κατάσταση θα ανοίξουν τις πύλες τους ακαθάριστα, με ζητούμενο την υγιεινή των παιδιών, χωρίς δική τους ευθύνη, κάτι που γνωρίζουν οι διευθυντές των συγκροτημάτων.

«Θα περιμέναμε κατανόηση στον αγώνα που δίνουμε για την επίσημη πρόσληψή μας από μερίδα διευθυντών, που γνωρίζουν πόσο ασχολούμαστε και πόσο παλεύουμε καθημερινά για να έχουμε καθαρά σχολεία. 
Όμως αντί να είναι στο πλευρό μας γιατί το πρόβλημα είναι κοινό, προτιμούν άνεργες καθαρίστριες, να τις πιέζουν να εκτελέσουν καθήκοντα για τα οποία ακόμα δεν έχουν προσληφθεί!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου