Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια σε πρωτοετείς φοιτητές



Για 3η συνεχή χρονιά η AEGEAN παραμένει στο πλευρό των νέων και της ελληνικής οικογένειας υλοποιώντας το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών “Κοντά στους Νέους”
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, προσφέροντάς τους 8 εισιτήρια το χρόνο (Οκτώβριο – Σεπτέμβριο) για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους. Η πρωτοβουλία αυτή, κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2015-2016 αφορά σε:
100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται στα νησιά άγοννης γραμμής (Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Ικαρία, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κάσος, Καστελόριζο, Κύθηρα, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σκιάθος, Σκύρος, Σύρος). 150 νεοεισαχθέντες φοιτητές από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ήδη, κατόπιν υποβολής των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, συνολικά 500 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες το 2013 και 250 νεοεισαχθέντες το 2014) εξαργυρώνουν τα προνόμια του προγράμματος και θα λάβουν από την AEGEAN και την Olympic Air, συνολικά περισσότερα από 22.000 εισιτήρια, για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.
Η επιλογή των φοιτητών βασίζεται τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ένα ελληνικό Πανεπιστήμιο όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας www.kontastousneous.gr όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μετά την εγγραφή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με την έναρξη του προγράμματος, στις 28 Σεπτεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου