Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΠΠΕΠ τα αποτελέσματα πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας



Τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης περιόδου 2015, ανακοίνωσε ο ΕΟΠΠΕΠ.
Στην 1η περίοδο 2015 προσήλθαν 2.774 υποψήφιοι, σε 46 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την επικράτεια και κατέστησαν δικαιούχοι Βεβαίωσης Εκπαιδευτικής Επάρκειας 2.338 υποψήφιοι.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται, μέσω της εφαρμογής http://trainersexams.eoppep.gr, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς με τους οποίους είχαν κάνει είσοδο για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης. Στους επιτυχόντες χορηγείται «Βεβαίωση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτή Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης».

Για τη χορήγηση της Βεβαίωσης, οι επιτυχόντες παρακαλούνται να συμπληρώσουν το υπόδειγμα της σχετικής Αίτησης και να το αποστείλουν στον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), μέσω ταχυδρομείου στην ταχυδρομική διεύθυνση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, ΤΚ 14234 - Νέα Ιωνία ή μέσω FAX στο 210 2709142. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 22η Σεπτεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου