Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015

Μοριοδοτούμενο και δωρεάν πρόγραμμα στο «Ερρίκος Ντυνάν»

Ενα ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, πιστοποιημένο και μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.), κατάρτισε και υλοποιεί η Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16. 
 Το πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα πεδία της ιατρικής και των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξελίξεων της εποχής μας, απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης (ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α.), αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους και απασχολούμενους στον τομέα της υγείας.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει 31 θεματικές ενότητες, μοριοδοτείται από τον Π.Ι.Σ. με 60 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και η παρακολούθηση του είναι δωρεάν. Σκοπός του προγράμματος, που ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου 2016, είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη Ιατρική τόσο των νέων όσο και των παλαιοτέρων μελών της ιατρικής κοινότητας, με γνώμονα ότι η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση αποτελεί μια αναγκαιότητα στην εποχή μας. 
Οι επιστημονικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί να διεξάγονται κάθε Πέμπτη, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ενώ για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο πρόγραμμα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% των θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν την ακαδημαϊκή περίοδο.

Ενα ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, πιστοποιημένο και μοριοδοτούμενο από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.), κατάρτισε και υλοποιεί η Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν για το ακαδημαϊκό έτος 2015-16. Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει 31 θεματικές ενότητες, μοριοδοτείται από τον Π.Ι.Σ. με 60 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης και η παρακολούθηση του είναι δωρεάν. Σκοπός του προγράμματος, που ξεκινά στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ολοκληρώνεται στις 26 Μαΐου 2016, είναι η ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στη σύγχρονη Ιατρική τόσο των νέων όσο και των παλαιοτέρων μελών της ιατρικής κοινότητας,με γνώμονα ότι η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση αποτελεί μια αναγκαιότητα στην εποχή μας. Οι επιστημονικές εκδηλώσεις έχουν προγραμματισθεί να διεξάγονται κάθε Πέμπτη, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ενώ για την εξασφάλιση των μορίων είναι υποχρεωτική η εγγραφή στο πρόγραμμα και η παρακολούθηση τουλάχιστον του 80% των θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν την ακαδημαϊκή περίοδο. Το πρόγραμμα, το οποίο καλύπτει σχεδόν όλα τα πεδία της ιατρικής και των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών και εξελίξεων της εποχής μας, απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης (ειδικευόμενοι ιατροί, μεταπτυχιακοί φοιτητές κ.α.), αλλά και σε όλους τους εμπλεκόμενους και απασχολούμενους στον τομέα της υγείας.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου