Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Περίπτερο του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ στη ΔΕΘ

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες που προσφέρει στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα η δράση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας στις Μικρές Επιχειρήσεις», μπορούν να λάβουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι ενδιαφερόμενοι. Το Ινστιτούτο μετέχει στη ΔΕΘ με δικό του περίπτερο.
Η δράση έχει ως βασικό αντικείμενο την παροχή δωρεάν υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας έως το τέλος του 2015.

Από το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και τις δράσεις της ΓΣΕΒΕΕ μπορούν να ωφεληθούν πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις της μεταποίησης, της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών, οι οποίες χρειάζονται καθοδήγηση και υποστήριξη, ώστε να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τη θέση τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και, ιδίως, μέσα στις συνθήκες της κοινωνικοοικονομικής κρίσης.
Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Ποζρικίδη, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) Γιάννης Παπαργύρης.

Ενημέρωση για τις ευκαιρίες που προσφέρει στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα η δράση του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), «Δίκτυο Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας στις Μικρές Επιχειρήσεις», μπορούν να λάβουν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης οι ενδιαφερόμενοι. Το Ινστιτούτο μετέχει στη ΔΕΘ με δικό του περίπτερο. Η δράση έχει ως βασικό αντικείμενο την παροχή δωρεάν υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης σε πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις του δευτερογενή και τριτογενή τομέα της οικονομίας έως το τέλος του 2015. Από το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και τις δράσεις της ΓΣΕΒΕΕ μπορούν να ωφεληθούν πολύ μικρές και μικρές επιχειρήσεις της μεταποίησης, της βιοτεχνίας, του εμπορίου και των υπηρεσιών, οι οποίες χρειάζονται καθοδήγηση και υποστήριξη, ώστε να διατηρήσουν και να βελτιώσουν τη θέση τους σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και, ιδίως, μέσα στις συνθήκες της κοινωνικοοικονομικής κρίσης. Το θέμα συζητήθηκε στη συνάντηση που είχε σήμερα με το διευθύνοντα σύμβουλο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, Κυριάκο Ποζρικίδη, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ) Γιάννης Παπαργύρης.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου