Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Η επιστημονική δικαίωση όσων δεν ήθελαν να ξυπνούν πρωί για να πάνε για δουλειά-Κάνει κακό στην υγείας μας



Κακό στην υγεία μας, κάνει η εργασιά μεταξύ 9 το πρωί με 5 το απόγευμα, διαψεύδοντας την συνήθεια, ότι ξυπνάς πρωί με όρεξη και απόδοση για δουλειά.
Σύμφωνα με ακαδημαϊκό του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η εργασία πριν τις 10 μπορεί να οδηγήσει σε αρρώστιες και μάλιστα όπως υποστηρίζει ο Dr Paul Kelley, σχετίζονται με το ρολόι του σώματός μας, κάτι που σημαίνει πως βρίσκουμε δύσκολο να συγκεντρωθούμε μέχρι κάποια ώρα.

Οπως τονίζει, το συκώτι και η καρδιά μας έχουν διαφορετικά μοτίβα και εμείς με το να ξυπνάμε πολύ πρωί και να ξεκινήσουμε τη δουλειά μας τους ζητάμε να τα αλλάξουμε.
«Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα της κοινωνίας μας.  Το προσωπικό θα πρέπει να ξεκινά τη δουλειά μετά τις 10 το πρωί .Συνήθως οι άνθρωποι στερούνται ύπνου. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους ρυθμούς μας εντός του 24ώρου. Δεν μπορεί κανείς να μάθει να σηκώνεται μια συγκεκριμένη ώρα. Το σώμα θα πρέπει να εναρμονιστεί με το φως του ήλιου. Είναι εξαιρετικά επιζήμιο για το σύστημα του σώματός μας, αλλά και για τις συναισθηματικές μας επιδόσεις».
Δεν θα βρω, ποιος εφηύρε το πρωινό εργατικό ξύπνημα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου