Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Θέσεις με απόσπαση στο Περιφερειακό γραφείο Σάμου της Υπηρεσίας Ασύλου


Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου, προκειμένου να στελεχωθεί το Περιφερειακό Γραφείο Σάμου της Υπηρεσίας Ασύλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του Ν. 3907/2011 (Α΄ 7 ), τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου τέταρτου του Ν. 4084/2012 (Α΄190), του άρθρου 7 του Ν.4111/2013 (Α΄18) καθώς και τις διατάξεις του Κανονισμού Λειτουργίας της Υπηρεσίας Ασύλου Υπουργική Απόφαση 3377/6-2-2013 (Β΄1386): Προσκαλεί Τους τακτικούς υπαλλήλους που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στο δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 2 του Ν. 3861/2010 ΦΕΚ 112 τ. Α΄) ή σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποσπαστούν στο κάτωθι Περιφερειακό Γραφείο της Υπηρεσίας Ασύλου να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς πλήρωση των κατωτέρω θέσεων:Περιφερειακό Γραφείο Ασύλου Σάμου: ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΚΛΑΔΟΣ ΘΕΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό* ή ΠΕ νομικών, πολιτικών ή κοινωνικών επιστημών** Χειριστές 2 ΔΕ Διοικητικού-Λογιστικού Καταγραφείς 2 Δικαίωμα υποβολής έχουν: Όλοι οι τακτικοί υπάλληλοι που υπηρετούν με κάθε είδους σχέση εργασίας στο δημόσιο, στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (άρθρο 2 του Ν. 3861/2010 ΦΕΚ 112 τ. Α΄) ή σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού σύμφωνα με την παρ.1 άρθρο 18 ν.4058/2012 (Α΄63).


Επισημαίνεται ότι:

α) απαγορεύεται η απόσπαση υπαλλήλου πριν παρέλθει διετία από το διορισμό του.

β) απαγορεύεται η απόσπαση υπαλλήλου που έχει επιλεγεί ως προϊστάμενος οργανικής μονάδας.

6. Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας (ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή) στην ταχυδρομική διεύθυνση: Αίτηση για την Προκήρυξη Υπηρεσία Ασύλου Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού Π. Κανελλοπούλου 2, 10177 ΑΘΗΝΑ από 10 Αυγούστου έως και 10 Σεπτεμβρίου 2015, καθώς και τα κάτωθι δικαιολογητικά:

α) Αίτηση υποψηφιότητας.

β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, που θα συνοδεύεται με υπεύθυνη δήλωση για την πιστότητα του περιεχομένου του.

γ) Αντίγραφα των τίτλων σπουδών συνοδευόμενα από υπεύθυνη δήλωση για την ακρίβεια των κατατεθέντων δικαιολογητικών.

δ) Φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

ε) Πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών, στο οποίο να φαίνεται -ότι δεν τους έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη, καθώς και ότι ο υπάλληλος δεν έχει οποιοδήποτε κώλυμα απόσπασης. στ) Συστατικές επιστολές.

7. Αντίγραφο της αίτησης να κοινοποιηθεί ταυτόχρονα και στην Υπηρεσία Διοικητικού στην οποία υπάγονται οι ενδιαφερόμενοι. Προκειμένου για υπαλλήλους Ν.Π.Δ.Δ. ή Κρατικών Ν.Π.Ι.Δ. ή Δ.Ε.Κ.Ο. και Ο.Τ.Α α΄ και β΄ βαθμού, η αίτηση κοινοποιείται υποχρεωτικά και στο εποπτεύον Υπουργείο. Η εν λόγω κοινοποίηση πρέπει να προκύπτει από την αίτηση του υπαλλήλου.

8. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

9. Κάθε φορέας στον οποίο αποστέλλεται η παρούσα ανακοίνωση οφείλει να την κοινοποιήσει σε όλες τις εποπτευόμενες από αυτόν Υπηρεσίες.

10. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210-6988583 , τις εργάσιμες ημέρες και από ώρες 10.00 έως 13.00 (αρμόδια: κα Χριστίνα Θεοδώρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου