Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το voucher τουρισμού 2015


Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το voucher στον τουρισμό για το 2015 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν με τον ΚΑΥΑΣ τους να ελέγξουν εαν είναι δικαιούχοι.
Το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), έχουν αναλάβει ως συνδικαιούχοι την υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».
Σκοπός της δράσης είναι να αυξήσει τις ευκαιρίες για την είσοδο των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, μέσω θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης, που δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας.
Ενδεικτικά αναφέρονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρήσεις συνεδριακού και εκθεσιακού τουρισμού, επιχειρήσεις δραστηριοποίησης σε υπηρεσίες εστίασης, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρείες μεταφορών και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, επαγγελματικών σκαφών, λειτουργίας μαρίνων, επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών καθώς και επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ανωτέρω, μέλη ή μη του Σ.Ε.Τ.Ε.

Στο πλαίσιο της δράσης, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:
Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου διάρκειας 420 ωρών
Αποτελέσματα
Η αναζήτηση της αίτησης μπορεί να γίνει με τον Κωδικό Αριθμό Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής (Κ.Α.Υ.Α.Σ.) τον οποίο έχει λάβει η αίτηση κατά την διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το φίλτρο της στήλης Περιφέρεια ώστε να προσδιορίζονται με ευκολότερο τρόπο τα αποτελέσματα για κάποια συγκεκριμένη Περιφέρεια.
Εάν το αποτέλεσμα της αναζήτησης επιστρέψει, σημαίνει πως δεν βρέθηκαν αποτελέσματα και δεν είστε στη λίστα των επιτυχόντων.
Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου