Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Νέες προσλήψεις-Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λεσβου



Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λεσβου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, που εδρεύει στο Σίγρι Λέσβου, στην Ειδικότητα ΥΕ Εργατών (εργασίες επί απολιθωμάτων) 4 προσλήψεις για διάρκεια δύο μηνών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Απολυτήριος τίτλος Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Απολυτήριο τίτλος τριταξίου Γυμνασίου ή για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι και το 1980 απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης Τεχνικής Σχολής του Ν.Δ. 580/1970 ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

Εξειδικευμένη εμπειρία έξι (6) τουλάχιστον μηνών σε εργασίες επί απολιθωμάτων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, Κέντρο Πληροφόρησης Μυτιλήνης, 8ης Νοεμβρίου 17, ΤΚ 81100, Μυτιλήνη, υπόψιν κας Κων/νας Μπεντάνα, (τηλ. επικοινωνίας: 22510 47033).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Διευκρινίζεται ότι μόνο η μεταφορά του προσωπικού από το λιμάνι προς το θαλάσσιο Πάρκο Νησιώπης (νησάκι) θα γίνεται με μέριμνα της Υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, το προσωπικό θα μεταβαίνει στον τόπο της απασχόλησης (Πάρκα Απολιθωμένου Δάσους, Πλάκας και Νησιώπης) με ίδια μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου