Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

Δωρεάν μαθήματα μουσικής στο Ωδείο της Πολυφωνικής Πατρών


Ένα πρωτότυπο Δωρεάν πρόγραμμα για τη γνωριμία με τη Μουσική, από ενδιαφερόμενους όλων των ηλικιών, διοργανώνει και υλοποιεί το Ωδείο του Ομίλου της Πολυφωνικής Χορωδίας (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος, Διοικητική Διευθύντρια: Έφη Καββαδία- Ζέρβα), για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Πιο συγκεκριμένα μέσα από το πρόγραμμα με τίτλο «Σεπτέμβρης της Μουσικής- Γνωριμία με τη μουσική και τα μουσικά όργανα», θα μπορεί ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος ανεξαρτήτου ηλικίας, να παρακολουθήσει Δωρεάν, το μάθημα που τον ενδιαφέρει και για το οποιοδήποτε όργανο, από τους εξειδικευμένους καθηγητές του Ωδείου, από 7 έως το τέλος του Σεπτεμβρίου.
Επίσης θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει όλες τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο, στην αίθουσα συναυλιών του Οργανισμού.
Προϋπόθεση της παρακολούθησης των ΔΩΡΕΑΝ αυτών μαθημάτων, είναι η εγγραφή του στη Γραμματεία του Ωδείου μέχρι την 7η Σεπτεμβρίου (αιτήσεις τηλεφωνικώς η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γίνονται δεκτές) και να πρόκειται για άτομο που δεν έχει φοιτήσει άλλη φορά στις Σχολές του Ωδείου της Πολυφωνικής.
Πληροφορίες καθημερινά, πρωί και απόγευμα, στα γραφεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 222.248 και 2610 279.679. www.polyphonikipatras.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: choir@polyphonikipatras.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου