Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Μέχρι και το Φενγκ σούι έχουν επιστρατεύσει για την αναζήτηση εργασίας

 
Aν βρίσκεστε σε αναζήτηση δουλειάς, να μερικά μυστικά του φενγκ σούι!
  • Βάλτε πίσω από την εξώπορτά σας ένα μικρό άγαλμα ελεφαντάκι, με την προβοσκίδα του ανασηκωμένη. Στερεώστε στην πλάτη του έναν κρύσταλλο χαλαζία. Και φανταστείτε ότι σας μεταφέρει στη δουλειά που θέλετε να αποκτήσετε.
  • Αν έχετε ανάγκη από τη μεσολάβηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, γράψτε με κόκκινο στυλό το όνομά του σε ένα χαρτί και τοποθετήστε το στη βορειοδυτική πλευρά του σπιτιού σου. Σύμφωνα με το φενγκ σούι, εκεί είναι ο προσανατολισμός που αντιστοιχεί στους ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν.
  • Φεύγοντας για μια συνέντευξη, αφήστε αναμμένο το φως της εξώπορτας ή, αν δεν έχετε τέτοια δυνατότητα, το πρώτο φως που συναντάτε μπαίνοντας στο σπίτι, π.χ. στο χολ.
  • Στη διάρκειά της συνέντευξης, αν γίνεται, μην διαλέξετε να καθίσεις με την πλάτη στραμμένη στην πόρτα του δωματίου. Ανάμεσα σε ένα κάθισμα με μπράτσα ή χωρίς, διαλέξτε το πρώτο, γιατί σας δίνει μια συμβολική στήριξη. Όταν κάθεστε, μην έχετε στραμμένες τις μύτες των ποδιών σας προς την πόρτα, για να μην …φύγετε από εκεί πριν την ώρα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου