Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Προσλήψεις πτυχιούχων με συμβάσεις σε ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια

Αιτήσεις για 85 πτυχιούχους σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα
Ογδόντα πέντε συμβάσεις μίσθωσης έργου θα συνάψουν με επιστήμονες πέντε ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ερευνητικά Κέντρα της χώρας, για τις οποίες η αποστολή βιογραφικών έχει ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστεί σταδιακά μέσα στον Αύγουστο και τις αρχές Σεπτεμβρίου. 
Στο ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης προκηρύχθηκαν δέκα θέσεις για πτυχιούχους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Μηχανικούς Η/Υ, Μηχανικούς Παραγωγής και Διοίκησης και Μηχανολόγους Μηχανικούς, Λογιστές και Μαθηματικούς και Διοίκησης Επιχειρήσεων. 
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα προσλάβει 17 συμβασιούχους Πληροφορικής ή Μηχανικούς Η/Υ, Οικονομολόγους και πτυχιούχους Οικονομικών ή Χρηματοοικονομικών.

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα καλύψει τρεις θέσεις -δύο για πρακτική άσκηση και επιμόρφωση επαγγελματιών σε θέματα διαχείρισης της αναπηρίας-, ενώ στο ΕΜΠ θα καλυφθούν έξι θέσεις Αγρονόμων και Τοπογράφων, Μηχανολόγων Μηχανικών και Τεχνίτη Ψυκτικών Εγκαταστάσεων. 
Το Αριστοτέλειο ΑΕΙ Θεσσαλονίκης θα προσλάβει Φυσικούς ή Χημικούς Μηχανικούς ή Ηλεκτρολόγους /Μηχανολόγους Μηχανικούς ή Χημικούς ή Επιστήμης /Τεχνολογίας Υλικών, και πτυχιούχο Πληροφορικής ή Φυσικής.
- Από τις 40 θέσεις σε τρία ερευνητικά κέντρα, για τις οποίες ήδη υποβάλλονται αιτήσεις, 17 προκήρυξε το ΕΚΕΤΑ, εκ των οποίων 12 αφορούν την ειδικότητα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ή Μηχανικός Η/Υ. 
Στο ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» προσφέρονται 15 θέσεις, μεταξύ των οποίων για Χημικούς, Φυσικούς, Πυρηνικούς Φυσικούς και Αναλυτικούς Χημικούς, Τεχνικούς Δικτύων και Πληροφορικής και Οικονομολόγους, ενώ οι οκτώ θέσεις στο ΙΤΥΕ «Διόφαντος» αφορούν Μηχανικούς Η/Υ ΠΕ ή ΤΕ και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου