Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Σενάριο - εφιάλτης για την οικονομία και τη χώρα


Με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την επόμενη ημέρα των εκλογών και το «φάντασμα» της ακυβερνησίας, κυκλοφορεί η «Ημερησία του Σαββάτου». Τα 7 εφιαλτικά σενάρια που... βγάζουν πολιτική κρίση λόγω αδυναμίας συγκρότησης αυτοδύναμης κυβέρνησης.
Οι κίνδυνοι για την οικονομία και οι επιπτώσεις μιας παρατεταμένης πολιτικής αστάθειας που θα θέσει σε κίνδυνο την ομαλή πορείας της χώρας. Γραφήματα και εκτιμήσεις για τις έδρες των κομμάτων.
Η «ΗτΣ» κυκλοφορεί επίσης με πλούσιο ρεπορτάζ που αφορά εκατομμύρια Ελληνες. Συγκεκριμένα:


  • Εισήγηση – φωτιά για τις συντάξεις. Νέος τρόπος υπολογισμού που θα προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις
  • Σχέδιο – έκπληξη από τον ΟΑΕΕ. Εισφορές ανάλογα με τα εισοδήματα των ασφαλισμένων. Αποκλειστική συνέντευξη του διοικητή του Ταμείου. Τ. Πετρόπουλου
  • Ερχεται το «ηλεκτρονικό δίχτυ» για την περιουσία των Ελλήνων. Τι θα πρέπει να δηλώνουν οι Ελληνες από το 2016 στο Περιουσιολόγιο
  • Τρεις σημαντικές συνεντεύξεις. Μιλούν για τις πολιτικές εξελίξεις οι: Ολγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σταϊκούρας από τη ΝΔ και Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη ΔΗΜΑΡ.
  • Ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τις επιλογές των παιδιών που έδωσαν Πανελλαδικές. Πώς τα... capital controls άλλαξαν τις προτιμήσεις τους για τις Σχολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου