Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Δυναμικό παρόν στο Συλλαλητήριο της ΔΕΘ


Στο Πανελλαδικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ, στις 5 Σεπτεμβρίου θα συμμετάσχει το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, το οποίο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για ην ενημέρωση των πολιτών που θέλουν να δώσουν το παρόν, σημειώνοντας:
«Στις 5 Σεπτεμβρίου πρόκειται να πραγματοποιηθούν το Πανελλαδικό Αγωνιστικό Συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εν όψει της ΔΕΘ, στις 6 το απόγευμα και η συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Βενιζέλου.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για να δηλώσουμε την αντίθεσή μας στις περικοπές των μισθών, των συντάξεων, για τις απολύσεις, την ανεργία, τα νέα χαράτσια μέσα από το φορολογικό, για τη διάλυση του ασφαλιστικού μας συστήματος και την εξαθλίωση που φέρνει το τρίτο μνημόνιο της Κυβέρνησης, για την επιβίωσή μας.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο διατίθεται να καλύψει τη μετακίνηση και τη διαμονή το Σάββατο 05/09/2015 των μελών των σωματείων της δύναμής του.
Επίσης, θα καλύψει τη μετακίνηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων εκτός της δύναμης του Ε.Κ.Πάτρας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Αγωνιστικό Συλλαλητήριο.
Για οποιαδήποτε συνεννόηση μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινώς από την Τρίτη 04/08/2015 έως την Παρασκευή 07/08/2015 και ώρες 8:00 π.μ. - 16:00 μ.μ. με την κα Χ. Καλογερά στο τηλέφωνο 2610226300 (εσωτερικό 4).»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου