Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015

Δευτέρα λήγει η προθεσμία αιτήσεων ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ
Την Δευτέρα, 31 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον ΟΑΕΔ, ο οποίος θα προσλάβει ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) για το σχολικό έτος 2015-2016.
Την ερχόμενη Δευτέρα, 31 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία για αιτήσεις στον ΟΑΕΔ, ο οποίος θα προσλάβει ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) για το σχολικό έτος 2015-2016.
Μετά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποστείλουν -υπογεγραμμένη- την εκτυπωμένη μορφή της, ταχυδρομικώς, μαζί με τις βεβαιώσεις διδακτικής και επαγγελματικής προϋπηρεσίας
καθώς και όλα τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη δικαιολογητικά στη Σχολική Μονάδα ΙΕΚ πρώτης προτίμησής τους, όπου προκηρύσσονται ο κλάδος και η ειδικότητά τους, υπόψη της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης. 
Η Επιτροπή θα προχωρήσει στην αξιολόγηση και ένταξη του κάθε υποψηφίου στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του, www.oaed.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου