Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Προσλήψεις στο Δήμος Καστοριάς




Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας τριών (3) μηνών, συνολικά επτά (7) ατόμων που θα απασχοληθεί για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών (πυρασφάλεια), ανά ειδικότητα ως εξής:

ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΈΡΓΩΝ (ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ) 1
ΔΕ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΈΡΓΩΝ (ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ)
1 ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 5
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
α) Η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι τριών (3) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών (πυρασφάλεια) πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007, όπως έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν, και εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ και των κριτηρίων πρόσληςης του άρθρου 21 του Ν.2190/1994 (ΑΣΕΠ).
β) Το προσωπικό που θα απασχοληθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι τριών (3) μηνών, δεν επιτρέπεται να απασχοληθεί με όμοια σύμβαση εντός δώδεκα μηνών, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 21 του Ν.2738/1999. Επίσης έχει κώλυμα υπέρβασης οκτάμηνης απασχόλησης μέσα στο κρίσιμο δωδεκάμηνο (παρ.2 του άρθρου 21 του Ν.2190/1994) για νέα απασχόληση οκτάμηνης διάρκειας.
 γ) Παράταση, ανανέωση ή μετατροπή της σύμβασης σε αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαί¬ως άκυρη.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
 Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν στο Δήμο Καστοριάς (Γραφείο 13 - Α' όροφος), τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Φωτ/φο αστυνομικής ταυτότητας.
2. Βασικό τίτλο σπουδών.
3. Άδεια άσκησης επαγγέλματος σε ισχύ ή λοιπές βεβαιώσεις ή πιστοποιητικά ή επαγ¬γελματικές ταυτότητες που προβλέπονται από την ανακοίνωση
4. Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία μας).
5. Υπεύθυνη δήλωση (χορηγείται από την υπηρεσία μας). ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ Ολόκληρη η ανακοίνωση θα αναρτηθεί στο χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ Η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου