Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Γιατί η εργασία...δεν είναι ντροπή


Από το να «παίρνεις» την παρθενιά σπουδαστών, στο να «εξυπηρετείς» μέχρι και επτά πελάτες την ημέρα, η εντυπωσιακή εργάτρια του σεξ αποκαλύπτει πώς είναι να εργάζεται κανείς σε νόμιμο οίκο ανοχής.
Η Sarah Greenmore, από τη πόλη Carson της Νεβάδα των ΗΠΑ, απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που της τέθηκαν σε διαδικτυακό ιστότοπο, σύμφωνα με τη Mirror. Όπως αποκάλυψε η νεαρή, κερδίζει περί τις 6.000 λίρες Αγγλίας, σε ένα 15θήμερο ενώ όπως τόνισε, εγκατέλειψε την πρωινή δουλειά της σε σαλόνι ομορφιάς, λόγω των μικρών εσόδων. Ο οίκος ανοχής που εργάζεται, στο Moonlite Bunny Ranch, «πρωταγωνιστεί» σε ριάλιτι σόου, το Cathouse.
Ιδού μερικά πιπεράτα που εκμυστηρεύτηκε:

Το πιο κουραστικό μέρος της δουλειάς της, είναι όταν εκείνη είναι από πάνω, αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι το «ροζ» σπίτι, δεν επισκέπτονται συχνά γυναίκες πελάτες γιατί «αυτό που θέλουν δεν είναι σεξ, αλλά λίγη οικειότητα, ή απλά έρχονται για πλάκα».
Όταν η Greenmore, ρωτήθηκε αν η εργασία της επηρεάζει τις προσωπικές της σχέσεις, ήταν σαφής λέγοντας ότι για αρκετά χρόνια έβγαινε με έναν πορνοστάρ-πράγμα που δεν επηρέασε τη σχέση τους. «Τελικά χωρίσαμε, όχι λόγω της φύσης της δουλειάς μας, αλλά από πρόσωπα του περιβάλλοντός μας», είπε. «Εξάλλου, δεν έχω ανάγκη από ραντεβού. Έχω τους πελάτες που πληρώνουν….», σημειώνει.
sexwork1 sexwork2 sexwork3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου