Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής


Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εσωτερικών το πρωί της Τρίτης σχετικά με τους υπαλλήλους που προέρχονται από τη πρώην δημοτική αστυνομία, επανήλθαν στους Δήμους και στη πλειοψηφία τους παραμένουν απλήρωτοι από τις 11/5/2015 έως και σήμερα.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου, υπάρχουν και αρκετοί υπάλληλοι που ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί στο φορέα που θα εργαστούν.

Στη παρέμβαση ειπώθηκε πως πρέπει να καταβληθεί άμεσα το σύνολο των δεδουλευμένων των εργαζομένων χωρίς κενά διαστήματα ανεξάρτητα σε ποιον φορέα έχουν τοποθετηθεί. Να εκδοθούν άμεσα τα ΦΕΚ κατάταξης και να εξασφαλιστεί άμεσα η μισθοδοσία τους από το κράτος.
Όπως αναφέρει το Συνδικάτο, το Υπουργείο πέταξε το μπαλάκι στους δημάρχους, ωστόσο δεσμεύτηκε ότι μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχουν στείλει έγγραφο στους δήμους που δεν έχουν δώσει ακόμα στοιχεία.
Ενώ κλείνοντας την ανακοίνωση προειδοποιούν πως σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι του Υπουργείου είναι έτοιμοι να κλιμακώσουν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου