Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Δόθηκε η υπουργική έγκριση για τις 817 προσλήψεις καθηγητών στις σχολές του ΟΑΕΔ



Την κάλυψη 817 θέσεων ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ενέκρινε το υπουργείο Εσωτερικών για το εκπαιδευτικό έτος 2015-2016. 
Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τις Εκπαιδευτικές Μονάδες (ΕΠΑ.Σ), τα Ινστιτούτα Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΙΕΚ), τις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) και τις Πειραματικές Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΠΣΕΚ) του Οργανισμού και θα κληθεί να υλοποιήσει περίπου 669.160 ώρες διδασκαλίας.

Η κατανομή του συγκεκριμένου προσωπικού ανά ειδικότητα και εκπαιδευτική μονάδα θα πραγματοποιηθεί με απόφαση του Διοικητή του ΟΑΕΔ, ενώ η δαπάνη που θα προκληθεί από την πρόσληψή του θα βαρύνει, κατά περίπου το 1/3, τον προϋπολογισμό του Οργανισμού για το 2015, ενώ το υπόλοιπο θα προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του για το 2016. ΣΕΚ ΑμεΑ.


Στο μεταξύ, εκδόθηκε η προκήρυξη του Οργανισμού για ωρομίσθιο εκπαιδευτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία (ΣΕΚ ΑμΕΑ) Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Το προσωπικό θα προσληφθεί με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και θα κληθεί να καλύψει τους ακόλουθους κλάδους:

Πηλοπλαστική – Τουριστικά Κεραμικά, Αγιογραφία, Δερμάτινα Είδη, Ξυλουργική, Διοικητικό – Οικονομικό Στέλεχος (Τηλεκατάρτιση), Κατασκευή – Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Δεκτοί θα γίνουν υποψήφιοι διαφόρων ειδικοτήτων, τόσο της Πανεπιστημιακής, όσο και της Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων οι εξής:

Φιλολόγων, Αγγλικής Φιλολογίας, Πληροφορικής, Οικονομολόγων, Λογιστών, Κοινωνικών Λειτουργών, Νοσηλευτικής, Ψυχολόγων, Κεραμικής, Τεχνολογίας Ξύλου, Φυσικών, Πληροφορικής με εμπειρία στο πρόγραμμα NOVA για άτομα με προβλήματα όρασης, Δομικών Εργων, Σχεδιαστών, Πηλοπλαστικής – Κεραμικής, Αγιογραφίας, Δερματοτεχνίας, Επιπλοποιίας και Διερμηνέων Νοηματικής.  
Αιτήσεις -για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής του προσωπικού- υποβάλλονται από τις 24 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πρέπει να γίνει μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά, στη Γραμματεία της Σχολής (Λεωφ. Γαλατσίου 19, Τ.Κ. 111 41, Γαλάτσι Αθήνας).
Περαιτέρω πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, τις περιοχές, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρέχονται στα τηλέφωνα 210 2110878, 210 2023687 και ΕΔΩ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου