Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

53 θέσεις σε ΔΕΗ και πανεπιστήμια




Είκοσι έξι επιστήμονες θα ενισχύσουν τέσσερα πανεπιστημιακά ιδρύματα σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το Πανεπιστήμιο «Νεάπολις» Κύπρου θα προσλάβει πέντε Καθηγητές: Κλινικής Ψυχολογίας, Αρχιτεκτονικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Εταιρικού Δικαίου και Πληροφορικής.
Το Πανεπιστήμιο Κρήτης θα καλύψει 14 θέσεις επιστημόνων στις ειδικότητες: Φυσικών, Βιολόγων, Μοριακών Βιολόγων, Χημικών και Βιοχημικών, με διδακτορικά, μεταξύ άλλων, στα αντικείμενα: Κβαντική, Κυτταρογενετική, Περιβαλλοντική Μικροβιολογία/Μικροβιακή Οικολογία και Νανοτεχνολογία.
Οσο για το ΤΕΙ Κρήτης, προσφέρει δύο θέσεις Χημικού Μηχανικού και Φυσικού ή Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και δύο Πληροφορικής, ενώ στο Πανεπιστήμιο Πατρών προκηρύχθηκε μία θέση Μηχανικού Η/Υ και δύο Γεωλόγων.

Η αποστολή βιογραφικών έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί αναλόγως των θέσεων τόσο μέσα στον Αύγουστο όσο και έως και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
• Στην πρόσληψη 27 εποχικών με συμβάσεις ορισμένου χρόνου και μίσθωσης έργου προχωρούν τρεις υπηρεσίες της ΔΕΗ.
Στις 31 Αυγούστου λήγει η προθεσμία για 21 θέσεις Ιατρών Εργασίας για τις Μονάδες του ομίλου της εταιρείας εκ μέρους της ΕΣΥΠΠ ΔΕΗ και ενίοτε προς τρίτους, για λογαριασμό της ΕΞΥΠΠ ΔΕΗ. Αμέσως θα πρέπει να υποβάλλονται αιτήσεις στη Διεύθυνση Παραγωγής Νησιών για τέσσερις θέσεις, εκ των οποίων τρεις ΠΕ Διοικητικών Οικονομικών υπαλλήλων και μία Μηχανολόγου Μηχανικού ΤΕ. Στον ΥΗΣ Λάδωνα θα προσληφθούν ένας Οδηγός λεωφορείου και ένας υπάλληλος γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου