Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

Μισθός 5.000 ΕΥΡΏ για να κάθεται και διαμαρτύρεται!!!(VIDEO)


Άλλοι στην Ελλάδα ψάχνουν απεγνωσμένα για δουλειά με μισθούς πείνας και ωράρια εξαντλητικά και υπάρχει την ίδια στιγμή εργαζόμενος στην εταιρεία των γαλλικών σιδηροδρόμων SNCF, ο οποίος ζητά αποζημίωση χιλιάδων ευρώ από την εταιρεία, γιατί εδώ και 12 χρόνια λαμβάνει μισθό 5.000 ευρώ τον μήνα, για να κάθεται!!!.
Αυτό όμως όπως υποστηρίζει είναι ψυχοφθόρο για τον ίδιο και τώρα προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά της εταιρείας για την απραξία στην οποία υποβάλλεται με πλούσιες ομολογουμένως αποδοχές, διεκδικώντας αποζημίωση, κατηγορώντας τους προισταμένους του, ότι επαγγελματικά τον κατέστρεψαν από το 2003, όταν εκείνος αποκάλυψε πιθανό σκάνδαλο κατάχρησης πόρων ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Από τότε ο Σαρλ Σιμόν διανύει μία περίεργη διαθεσιμότητα, με το να πληρώνεται κανονικά, αλλά να απαγορεύεται να προσέλθει στην υπηρεσία του και να μένει στο σπίτι του.
Άραγε πόσοι Έλληνες θα θεωρούσαν τυχερό τον εαυτό τους αν με εντολή του εργοδότη τους έμεναν σπίτι τους για 12 χρόνια και ελάμβαναν κάθε μήνα μισθό ίσο με 5.000 ευρώ συν τα επιδόματα των αδειών κανονικά;
Μάλλον κανείς δεν θα ήταν παραπονούμενος με αυτή την τακτική…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου