Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

17 οι θέσεις εργασίας στο Δήμο Μαρκόπουλο Μεσογαίας



Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκαοκτώ (17) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, προχωρά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας , που εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση (ειδικό έντυπο ΣΟΧ 3) με τα συνημμένα σε αυτήν δικαιολογητικά και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου Μεσογαίας Αττικής (Δημαρχείο Μαρκοπούλου), Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, Τ.Κ. 19003 Μαρκόπουλο υπόψιν κας Μαρίας Μαργέτη (τηλ. επικοινωνίας: 22990-20128).


Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής, επίσημη μετάφραση αυτού.

3. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για την απόδειξη ύπαρξης ανηλίκων τέκνων).

5. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης και πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.).

6. Οι γονείς μονογονεϊκής οικογένειας, ληξιαρχική πράξη θανάτου (θάνατος του ενός γονέα) ή αντίγραφο δικαστικής απόφασης ή διαζευκτήριο (διάσταση ή διαζύγιο) και υπεύθυνη δήλωση ότι ασκούν ή ασκούσαν τη γονική μέριμνα ενός ή περισσοτέρων ανήλικων τέκνων.

7. Τα τέκνα μονογονεϊκής οικογένειας, ληξιαρχική πράξη θανάτου (θάνατος του γονέα) ή αντίγραφο δικαστικής απόφασης ή διαζευκτήριο (διάσταση ή διαζύγιο των γονέων) και υπεύθυνη δήλωση ότι μέχρι την ενηλικίωσή τους ασκούσε τη μέριμνα ένας μόνο γονέας.

8. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

9. Βεβαίωση προϋπηρεσίας για την κατηγορία ΔΕ.

10. Βεβαίωση απασχόλησης ασφαλιστικού φορέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσα σε προθεσμία

 πέντε (5) εργασίμων ημερών και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος Μαρκοπούλου Μεσογαίας (δηλ. από Τετάρτη 5/8/2015 έως και Τρίτη 11/8/2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου