Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Τις απολύσεις και μειώσεις μισθών σε ΑΝΤ1 και ALPHA καταγγέλλει ΠΑΜΕΚαταγγελία ΠΑΜΕ για απολύσεις και μειώσεις μισθών σε ΑΝΤ1 και ALPHA
Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους των ΑΝΤΕΝΝΑ και ALPHA Τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών στους τηλεοπτικούς σταθμούς ANT1 και ALPHΑ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.
Αναλυτικά η καταγγελία του ΠΑΜΕ: Οι επιχειρηματικοί όμιλοι σε όλους τους κλάδους τσακίζουν μισθούς και δικαιώματα, απολύουν μαζικά εργαζόμενους. Από αυτές τις εξελίξεις δεν θα μπορούσαν να μείνουν εκτός οι βασικοί προπαγανδιστές της αντιλαϊκής επίθεσης της ΕΕ και του Μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα μεγάλα ΜΜΕ. Από τη μια εξαφανίζουν τις εργατικές κινητοποιήσεις και τους αγώνες ενάντια στα αντεργατικά μέτρα και από την άλλη «εξαφανίζουν» τα δικαιώματα και τις δουλειές των εργαζομένων σε αυτά.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταγγέλλει τις απολύσεις και τις μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους των ΜΜΕ. Από τη πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους που κινητοποιούνται και καλεί την εργατική τάξη να απαντήσει αγωνιστικά στην κλιμακούμενη επίθεση της εργοδοσίας σε όλους τους κλάδους.
Το ΠΑΜΕ καλεί τα Συνδικάτα, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να εκφράσουν μαζική Αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους και απαιτεί:
- Άμεση ανάκληση όλων των απολύσεων
-Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με πλήρη ανάκτηση των απωλειών που υπέστησαν οι εργαζόμενοι.
 -Εργασία με πλήρη κατοχύρωση και κάλυψη των ασφαλιστικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου