Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Η ΕΤΙΤΑ καταγγέλλει την προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ του ΝΑΙ





Απροκάλυπτη είναι η προπαγάνδα των ΜΜΕ υπέρ του ΝΑΙ ενόψει του κρίσιμου δημοψηφίσματος, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, που καλεί τα μέλη της καθώς και όλο τον κόσμο «να μην ψηφίσει αυτό που του υπαγορεύει ο φόβος και ο πανικός».

Η ανακοίνωση του Ε.Τ.Ι.Τ.Α.:
Από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μέχρι και σήμερα και μετά την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος, όλη η Ελλάδα, μαζί και εμείς, ζήσαμε εφτά εφιαλτικές μέρες. Όχι τόσο γιατί κάποιοι εκβιαστές μας έκλεισαν τις τράπεζες και γιατί σχηματίστηκαν ουρές στα A.T.M.,-άλλωστε παρόμοιες καταστάσεις τις έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια από χιλιάδες άπορους ‘Έλληνες που σχημάτιζαν ουρές στα συσσίτια που οργάνωναν διάφοροι κοινωνικοί φορείς-, αλλά για την μαύρη και απροκάλυπτη πια προπαγάνδα των Μ.Μ.Ε.


Η τρομοκρατική επίθεση που δεχόταν ο κόσμος ήταν άνευ προηγουμένου!!! Είδαμε μεγάλους δημοσιογράφους, ακόμα και αυτούς των  ψυχαγωγικών εκπομπών, οικονομολόγους μεγάλων εταιριών, και γενικά όλη την elit του Ελληνικού συστήματος να εξαπολύουν μύδρους επιθέσεων προτρέποντας τον κόσμο να ψηφίσει NAI στο δημοψήφισμα. Προέτρεπαν  τον συνταξιούχο των 500 ευρώ που ήδη ζει μέσα στην ανέχεια και τη φτώχεια και του έδειχναν από το πρωί μέχρι το βράδυ την ίδια του την εικόνα και την ταλαιπωρία που τραβούσε έξω από τα Α.Τ.Μ. προσπαθώντας να του προκαλέσουν την οργή, για να τον καθοδηγήσουν εκεί που ορίζουν τα συμφέροντά τους. Ξέχασαν όμως να του πούνε πως από τον επόμενο μήνα η σύνταξή του θα πέσει στα 250 ευρώ αφού θα έχει κοπεί το ΕΚΑΣ.

Φοβέριζαν χωρίς καμιά ντροπή τις μάνες μας τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας πως πρέπει όλοι να πούμε ΝΑΙ γιατί την επόμενη μέρα δεν θα έχουμε τρόφιμα και φάρμακα. Δεν μας είπαν όμως τι νόημα θα έχουν τα γεμάτα super market και τα  γεμάτα  φαρμακεία αφού θα έρθει μαθηματικά, για όλους εμάς –και όχι για αυτούς βέβαια-η στιγμή που δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε τίποτα διότι οι μισθοί και οι συντάξεις θα καταντήσουν ένα απλό φιλοδώρημα;;;  Και βέβαια ούτε λόγος για τους δικούς τους παχυλούς λογαριασμούς σε τράπεζες του εξωτερικού ή για τις περιουσίες τους!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Επίσης καλούμε τα μέλη μας καθώς και όλο τον κόσμο όταν θα βρεθεί πάνω από την κάλπη να μην ψηφίσει αυτό που του υπαγορεύει ο φόβος και ο πανικός. Αλλά αυτό που του υπαγορεύει το μυαλό του η κρίση του και τα ιδανικά του!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου