Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Στη Ρόδο ο πρόεδρος της ΠΟΕΕ-ΥΤΕ Π. Προύτζος

Παναγιώτης Προύτζος
Επίσκεψη στη Ρόδο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Εργατών Επισιτισμού και Υπαλλήλων Τουριστικών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΕ-ΥΤΕ) κ. Παναγιώτης Προύτζος προκειμένου να ασχοληθεί με τα προβλήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους στον τουρισμό.
«Περιοδεύουμε σε όλη τη χώρα και ειδικά στους τουριστικούς προορισμούς για να καταγράψουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Το ίδιο έγινε με την επίσκεψή μας στην Κρήτη. Στην παγκρήτια συνέλευση αποτυπώθηκαν όλα τα ζητήματα που ταλανίζουν τους εργαζόμενους και  αποφασίστηκε να ζητηθεί από την κυβέρνηση να στηρίξει τον τουρισμό», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Προύτζος.
Να σημειωθεί πως μετά την άφιξή του στη Ρόδο ο κ. Προύτζος, συνοδευόμενος  από τον πρόεδρο του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Θανάση Σταμούλη, θα
επισκεφθεί  μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.
«Θέλουμε να καταγράψουμε τα προβλήματα και να ενημερωθούμε για την εξέλιξη της σεζόν. Οι εργασιακές σχέσεις επιδεινώνονται χρόνο με το χρόνο. Οι  εργαζόμενοι είναι σε δύσκολη θέση», τόνισε ο κ. Παναγιώτης Προύτζος.
Σε ερώτηση σχετικά με τους αλλοδαπούς μαθητές, ο κ.  Προύτζος δήλωσε :
«Το πρόβλημα συνεχίζει  να υφίσταται στους περισσότερους προορισμούς της χώρας.   Οι ξενοδόχοι δεν εφαρμόζουν τη νομοθεσία και τοποθετούν σε καίριες θέσεις  μαθητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου