Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η εφορία αρχαιοτήτων Ελλάδας αναζητά προσωπικό



Ανακοίνωση για την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού προσωπικού, τεχνιτών υψηλής εξειδίκευσης και ειδικευμένου εργατικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την εκτέλεση του Υποέργου 10 «Αρχαιολογικές Έρευνες και Εργασίες της (πρώην) 22ης ΕΒΑ» του έργου «Κατασκευή Οδικής Σύνδεσης της Περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα Βορρά - Νότου» για χρονικό διάστημα από την ημερομηνία πρόσληψης έως και 31 -12-2015 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου ως εξής : ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Π.Ε. Αρχαιολόγων Τρείς (3) Έως 31 -12-2015 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου Σωστικές Ανασκαφές Υποέργου 10 Οδική Σύνδεση Περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα Βορρά- Νότου ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων Τέσσερις (4) Έως 31 -12-2015 με 27 θέσεις εργασίας στην εφορεία αρχαιοτήτων Λευκάδος ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (/eidhseis/theseis-ergasias) και Έργων Τέχνης (ομάδας Α') (για συντήρηση κεραμικών, μετάλλινων


και λίθινων δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι 3 ΘΕΣΕΙΣ Σωστικές Ανασκαφές Υποέργου 10 Οδική Σύνδεση Περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα Βορρά- Νότου αντικειμένων) και ελλείψει αυτών ΔΕ τεχνικών συντήρησης αρχαιοτήτων, ζωγραφικής και έργων τέχνης την ολοκλήρωση του έργου 1 ΘΕΣΗ Εργαστήρια Συντήρησης Υπηρεσίας ΤΕ Συντηρητών Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης (ομάδας Β') (για συντήρηση τοιχογραφιών και επιχρισμάτων) και ελλείψει αυτών ΔΕ τεχνικών συντήρησης αρχαιοτήτων, ζωγραφικής και έργων τέχνης Τρείς (3) Έως 31 -12-2015 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου 2 ΘΕΣΕΙΣ Σωστικές Ανασκαφές Υποέργου 10 Οδική Σύνδεση Περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα Βορρά- Νότου 1 ΘΕΣΗ Εργαστήρια Συντήρησης Υπηρεσίας ΔΕ Σχεδιαστών με ειδίκευση στο σχέδιο αγγείων και κεραμικής Μία (1) Έως 31-12-2015 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου Εργαστήρια Συντήρησης Υπηρεσίας ΔΕ Σχεδιαστών με γνώση AUTOCAD Μία (1) Έως 31-12-2015 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου Σωστικές Ανασκαφές Υποέργου 10 Οδική Σύνδεση Περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα Βορρά- Νότου ΥΕ Ειδικευμένοι Εργάτες για ανασκαφικές εργασίες Δέκα πέντε (15) Έως 31-12-2015 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης μέχρι την ολοκλήρωση του έργου Σωστικές Ανασκαφές Υποέργου 10 Οδική Σύνδεση Περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Άξονα
Υποβολή Αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, κατά τις ώρες 09:00 - 13:00, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση Αγ. Αθανασίου 4, 302 00 Μεσολόγγι, (τηλ. επικοινωνίας: 26310 55654 και 2634027240) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://et.diavgeia.gov.gr/f7yppot (http://et.diavgeia.gov.gr/f7yppot)) και του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.. (http://www.yppo.gr (http://www.yppo.gr), ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ), και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας, (01-07-2015 έως και 07¬07-2015).
Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας κατηγορίας (ειδικότητα) προσωπικού. Ειδικά οι ΤΕ Συντηρητές και ελλείψει αυτών οι ΔΕ Τεχνικοί Συντήρησης δηλώνουν στην ίδια αίτηση με σειρά προτίμησης τις περιοχές απασχόλησης που επιθυμούν.
Η συσσώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά: α)Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους και των βαθμολογούμενων τίτλων τους, συγκεκριμένα, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σύμφωνα με τα ειδικά προσόντα όπως αναφέρονται και στην παρούσα προκήρυξη πρόσληψης. Σε περίπτωση που οι τίτλοι έχουν εκδοθεί στην αλλοδαπή να συνοδεύονται από επίσημη μετάφραση. β) Ευκρινές φωτοαντίγραφο δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας. γ) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ. 4 Ν. 1599/1986) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου