Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ Β. ΦΑΙΜΑΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ: "Στην αλληλεγγύη να βρούμε τη λύση"


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του Αυστριακού Καγκελάριου κ. Βέρνερ Φάιμαν και του προέδρου της ΓΣΕΕ κ. Γιάννη Παναγόπουλου, η οποία έλαβε χώρα στο κτίριο της Συνομοσπονδίας στην οδό Πατησίων.  

Κατά την έξοδό τους προέβησαν σε κοινές δηλώσεις, με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ να ευχαριστεί τον Αυστριακό Καγκελάριο για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, για το γεγονός ότι στηρίζει την Ελλάδα σε μια κρίσιμη στιγμή, ενώ τόνισε την αναγκαιότητα για μια συμφωνία που θα διασφαλίζει την αξιοπρέπεια του Ελληνικού λαού και θα διασώζει τη συνοχή της Ευρώπης.

Με την σειρά του ο κ. Βέρνερ Φάιμαν δήλωσε ότι πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί στην κοινή Ευρώπη, να έχουμε μια αξιοπρεπή κοινωνία, κι αυτό πρέπει να είναι κάτι που να μας χαρακτηρίζει πέραν των συνόρων. Επίσης δήλωσε ότι επιβάλλεται να σταματήσουν οι εγωισμοί, καθώς η κρίση έκανε τη ζωή όλων μας πιο δύσκολη.

Κλείνοντας τόνισε ότι στην αλληλεγγύη πρέπει να βρούμε τη λύση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη του Αυστριακού Καγκελάριου, είναι η πρώτη επίσκεψη αρχηγού κράτους στη χώρα μας μετά τις εκλογές και η επιλογή του να επισκεφθεί την ηγεσία των Ελληνικών Συνδικάτων και να προβεί σε κοινές δηλώσεις, εμπεριέχει έναν ιδιαίτερο θετικό συμβολισμό για τα ελληνικά συνδικάτα, στα οποία άλλωστε εξέφρασε τη στήριξη του, επισημαίνοντας ότι Κυβέρνηση και Συνδικάτα οφείλουν να συνεργάζονται πολύ στενά για όλα τα ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου