Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΓΣΕΕ: Απαράδεκτο το μέτρο για τις Κυριακές στα μαγαζιά

ΓΣΕΕ: Απαράδεκτο το μέτρο για τις Κυριακές στα μαγαζιά

«Απαράδεκτη» είναι για τη ΓΣΕΕ η απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Παράλληλα, η ΓΣΕΕ εκφράζει την στήριξή της στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων η οποία προχωρά σε 24ωρη πανελλαδική απεργία την ερχόμενη Κυριακή.
«Αν για την κυβέρνηση το λουκέτο στα καταστήματα οφείλεται στην έλλειψη χρόνου από την πλευρά των καταναλωτών, αρνείται για ακόμη μια φορά να δει την πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη: από μια χώρα με ενάμιση εκατομμύριο ανέργους, μια κοινωνία εξαθλιωμένη από τα χαράτσια και την φοροεισπρακτική πολιτική της και καταναλωτές που αδυνατούν να καλύψουν ακόμα και τις βασικές ανάγκες τους», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση .
«Το μόνο που θα επιφέρει μία τέτοια κίνηση είναι να ανακατανείμει τον τζίρο προς όφελος των ολίγων και των ισχυρών, να αυξήσει τα λουκέτα στο μικρομεσαίο εμπόριο και να οδηγήσει στην ανεργία ακόμη περισσότερους εμποροϋπαλλήλους», σχολιάζει η ΓΣΕΕ.
Η ΓΣΕΕ καλεί τέλος το καταναλωτικό κοινό «να αποδείξει στην πράξη πόσο καταστροφική είναι μια τέτοια απόφαση απέχοντας από τις αγορές την Κυριακή» και ζητεί από την κυβέρνηση να πάρει πίσω το μέτρο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου