Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΓΣΕΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δελτίο Τύπου της ΓΣΕΕ:
Με μαζικότητα και αποφασιστικότητα χιλιάδες διαδηλωτές έδωσαν δυναμικό παρόν σήμερα στο συλλαλητήριο, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιεί η ΑΔΕΔΥ και στο οποίο μετείχε και η ΓΣΕΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Η Συνομοσπονδία πραγματοποίησε και 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο και αντιδρώντας στη βαρβαρότητα των μνημονίων που οδήγησαν την κοινωνία να βιώνει αυτήν την τραγική πραγματικότητα.
Οι εργαζόμενοι μαζί με τα συνδικάτα θα συνεχίσουν τον αγώνα για να ανατρέψουν την ασκούμενη αδιέξοδη πολιτική, μια μάχη διαρκείας μέχρι να βγει η χώρα από τα δεσμά των μνημονίων.
Η ΓΣΕΕ με βάση τις αποφάσεις της Εκτελεστικής της Επιτροπής καλεί άμεσα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες μέλη τους, να συνεδριάσουν ώστε να σχεδιαστεί από κοινού η παραπέρα πορεία των κινητοποιήσεων. Μέχρι το τέλος του μήνα θα συγκληθεί και η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τις μορφές και την κλιμάκωση του αγώνα.
Ο αγώνας όλων των εργαζομένων είναι κοινός και η ενότητα είναι η δύναμή μας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου