Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο Πρ. Συλλόγου Τριτέκνων Αχαϊας
Ο Προ. Ομοσπονδίας Τριτέκνων
Το ΔΣ του Συλλόγου Τριτεκνων Αχαΐας μαζί με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας και του Ιδρυτές του Συλλογου
Οι Ιδρυτές του Συλλογου - Τα πρώτο ΔΣ.
Η στιγμή της βράβευσης του πρωτεργάτη του Συλλόγου από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίάς
Τ
ην Κυριακή 27 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Τριτέκνων Αχαϊας, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του , τα μέλη αντάλλαξαν ευχές για υγεία , για επιτυχία στις προσπάθειες παιδιών τους και προκοπή. Σ΄ αυτή παραβρέθηκαν περί τα 800 μέλη και φίλοι των τρίτεκνων οικογενειών, και βέβαια εκπρόσωποι των αρχών.
Μ΄ αυτή την ευκαιρία ο Σύλλογος γιόρτασε και τα 25 χρόνια του. Ιδρύθηκε το 1988.
Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στο πρώτο, το ιδρυτικό Διοικητικό Συμβούλιο , που εκπροσωπήθηκε από τον πρώτο Πρόεδρο κ. Π. Δημητρόπουλο ,ο οποίος και παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστη τιμή και αναγνώριση, όπως ανέφερε ο σημερινός Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αποστολόπουλος Ανδρέας γιατί επιχείρησαν τότε ένα άθλο : να προβάλουν στην κοινωνία την ανάγκη άμεσης αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος, της χώρας, να παρακινήσουν την Πολιτεία να πάρει γενναία μέτρα επίλυσής του και βέβαια να προβάλλουν την εξέχουσα θέση και προσφορά της τρίτεκνες οικογένειας στην κοινωνία και την πατρίδα..
Προς τιμήν των πρωτεργατών ,στην γιορτή παραβρέθηκε το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Τριτέκνων ( ΟΠΟΤΤΕ) την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κ. Αχλαδιανάκης Μανώλης ο οποίος ομιλών κατά τη βράβευση, είπε : «τα ιδρυτικά πρόσωπα έγραψαν ιστορία, την οποία εμείς και οι επερχόμενες γενιές οφείλουμε να καταξιώσουμε» . Παρέδωσε δε τιμητική πλακέτα τόσο στον πρώτο Πρόεδρο ,όσο και στον Σύλλογο της Πάτρας ,τον αρχαιότερο Σύλλογο Τρίτεκνων στη χώρα μας .
Μετά την εορταστική εκδήλωση ακολούθησε περιφερειακή σύσκεψη, στην οποία παραβρέθηκαν Πρόεδροι γειτονικών συλλόγων και μέλη του Συλλόγου της Πάτρας.
Στη σύσκεψη εκφράστηκε η αγανάκτηση των Τρίτεκνων οικογενειών για τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης Σαμαρά , τα οποία ωθούν τις πολυμελείς οικογένειες βίαια στη φτώχια , τα παιδιά τους στην ανεργία , τον ξενιτεμό και το Έθνος σε μαρασμό . Χαρακτήρισαν την πολιτική της τριανδρίας : ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ, παράλογη, ανήθικη , δίχως ευαισθησία.
Η σύσκεψη έδωσε ένα ομόθυμο μήνυμα : «ΑΓΩΝΑΣ και ΕΝΟΤΗΤΑ για τα παιδιά μας και την Πατρίδα»
Πηγή: Dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου