Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Περιμένουν ακόμα τη...δόση οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ

Φοβερή απάντηση εισέπραξαν οι εργαζόμενοι του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» , οι οποίοι απεργούν γιατί δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα.
Μπορεί ο αμερικανοκομμουνιστικός (Τ) ΣΥΡΙΖΑ να ξιφουλκεί υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων, να… σκίζει μνημονιακές γάτες και τροϊκανούς χασέδες, αλλά τους δικούς του εργαζόμενους στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» τους έχει στην πείνα! Κατά τα πρότυπα βεβαίως του «δάσκαλε που δίδασκες…» και των πρακτικών των άσπονδων συντρόφων του, των σπαγκοραμμένων του Περισσού, που εν τέλει έβαλαν λουκέτο στον 902 (πετώντας τους εργαζομένους στο δρόμο) και… ξένοιασαν, αλλά και των πρώην συντρόφων τους στην Ιπποκ΄ρατους που κι αυτοί έχουν απλήρωτους του εργαζόμενους!
Η απάντηση που πήραν από την Κουμουνδούρου είναι να κάνουν ...υπομονή μέχρι να έρθει η ...δόση, ώστε να πληρωθούν. Η δόση δεν είναι άλλη από την ...κρατική επιχορήγηση του κόμματος, που περιμένουν για να εισρεύσει ρευστό στα ταμεία. Το αστείο είναι πως και αυτή προέρχεται από...την μεγάλη δόση που περιμένει η Ελλάδα». Αυτή είναι η αναλγησία των υποκριτών, δήθεν «φίλων του εργάτη». Να συστήνουν… υπομονή στους απλήρωτους εργαζομένους, όπως κάνουν όλα τα μεγάλα αφεντικά! Κι αν δεν έρθει η δόση μέχρι τα Χριστούγεννα, τι θα γενεί; Προφανώς, οι εργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσουν μαύρες γιορτές. Τι θα μπορούσε να γίνει, αν υπήρχε μια ελάχιστη κοινωνική ευαισθησία, από τους κοινωνικά αναίσθητους της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ; Το συνονθύλευμα έχει 71 έδρες. Πόσοι να είναι οι εργαζόμενοι στο κομματικό ραδιόφωνο; Είκοσι, τριάντα, δε μπορεί να είναι περισσότεροι. Ένα χιλιαρικάκι, λοιπόν, -που δε θα τους λείψει- να έβαζε καθένας από τους 71 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει και περισσεύει για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και να κάνουν γιορτές αξιοπρεπώς. Κι όταν το κόμμα πάρει την πολυπόθητη δόση, να το δώσει πίσω στους βουλευτές το χιλιάρικο. Λύσεις, λοιπόν, υπάρχουν. Λίγη κοινωνική ευαισθησία χρειάζεται, αλλά ποιος την έχασε για να τη βρουν στον ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου