Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας υποκλίνεται και τιμά την Ηρωική Φοιτητική Εξέγερση του Πολυτεχνείου το Νοέμβρη του 1973, φέρνοντας στη μνήμη όλων το σύνθημα για Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, ένα σύνθημα που ακούγεται σήμερα πιο επίκαιρο από ποτέ.
Στις 17 Νοέμβρη του 1973 δόθηκαν αιματηροί αγώνες για την πτώση της χούντας διεκδικώντας Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

Σήμερα ενωμένο και αλληλέγγυο το Συνδικαλιστικό Κίνημα πρέπει να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις σκληρά και ανυποχώρητα για την ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που εξαθλιώνουν ανερυθρίαστα και ανάλγητα  τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους!

Σήμερα πολύ δυναμικά έχουμε να υπερασπιστούμε το
δικαίωμα της Ατομικής και Συλλογικής Ελευθερίας, της Εθνικής Κυριαρχίας, το Δικαίωμα στην Εργασία και στην Κοινωνική Προστασία, τη Μόρφωση και την Υγεία.

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου ας γίνει μία μεγαλειώδης Ειρηνική αλλά και πολύ δυναμική διαδήλωση των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των φοιτητών απαιτώντας την κρίση να την πληρώσουν αυτοί που τη δημιούργησαν, οι τραπεζίτες και το κεφάλαιο.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καλεί τους εργαζόμενους μαζικά και ενωτικά να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα γίνει μπροστά στο Παράρτημα, ώρα 18:30 μ.μ.  και στην πορεία που οργανώνεται από τους φοιτητικούς Συλλόγους.

«ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ!!!!!»

ΑΠΟ ΤΟ Ε.Κ.ΠΑΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου