Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Με απειλητικά sms εξακολουθεί να προκαλεί ο φανατικός με τη ΝΔ εργοδότης

Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε δημοσιεύσει στο ERGASIANEWS την περίπτωση γνωστού επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο οποίος είχε απειλήσει τους απλήρωτους εργαζόμενους ότι αν δεν ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, δεν πρόκειται να πληρωθούν τους μισθούς που τους χρωστούσε!
Τελικά, μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το ERGASIANEWS, ο θρασύτατος και "καλοπληρωτής" εργοδότης υπαναχώρησε και αφού ανασκεύασε τα λεγόμενά του, εν συνεχεία κατέβαλλε δύο (2) από τα τέσσερα (4) μηνιάτικα που όφειλε στους εργαζόμενους. Δεσμεύθηκε δε να εξοφλήσει τα υπόλοιπα την ερχόμενη Τρίτη19 Ιουνίου.
Όμως σήμερα, μετά την ανακοίνωση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων, σύμφωνα με τα οποία διαφαινόταν νίκη της Νέας Δημοκρατίας, ο επιχειρηματίας, με απύθμενο θράσος, έστειλε sms στα κινητά των δύο εργαζομένων λέγοντας τους "τώρα που βγήκε πρώτος ο Αντώνης εσύ κι άλλος θα πάρετε τ' α........... μου. Μισθός τέλος για τα επόμενα 100 χρόνια. Αν θέλεις πάρτον άλλο και τραβάτε παρέα στα ξεκουμπίδια."
Οι εργαζόμενοι επικοινώνησαν αμέσως με τον συνδικαλιστή της ΓΣΕΕ κ. Δ. Καραγεωργόπουλο, ο οποίος χειρίζεται την συγκεκριμένη υπόθεση από την αρχή, ενημερώνοντάς τον για το περιεχόμενο του προκλητικού και απειλητικού sms.
Ρωτήσαμε τον κ. Καραγεωργόπουλο για το πως σκοπεύει να χειριστεί συνδικαλιστικά και νομικά την συγκεκριμένη συμπεριφορά του επιχειρηματία και λάβαμε την ακόλουθη απάντηση: "Καταρχήν σας ενημερώνω ότι απάντησα εγώ στο sms του επιχειρηματία και του έγραψα "Για τα επόμενα 100 χρόνια, οι εργαζόμενοί σας και τα συνδικαλιστικά τους όργανα, θα απασχολήσουν εντόνως τα......"όργανα" της επιχείρησής σας, μέχρι να συμορφωθείτε και να γίνεται σωστός εργοδότης και συνεπής στις συμβατικές σας υποχρεώσεις. Αν κάτι τέτοιο δεν αρέσει σε εσάς και στα ......"όργανα" της επιχείρησής σας, τραβάτε εσείς στα ξεκουμπίδια!!!"
Συνεχίζοντας ο Δ. Καραγεωργόπουλος μας ενημέρωσε ότι οι εργαζόμενοι επέδειξαν καλοπιστία και δεν επιθυμούσαν να δώσουν συνέχεια, κυρίως μετά από την αποπληρωμή των δύο μηνιάτικων. Όμως μετά από το sms που τους απέστειλε ο εν λόγω "κύριος" , είναι διατεθειμένοι να το φτάσουν μέχρι τα άκρα και να προσφύγουν με επίσημες καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές. Επίσης δήλωσε ότι ο ίδιος είναι στο πλευρό των δύο εργαζομένων και ότι δεν πρόκειται να αφήσει σε "χλωρό κλαρί" τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου