Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Αυτό το... .."μνημόνιο" είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σ' εσένα Ανκέλα!!!

Η Γερμανία, η Ρωσία, το ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η Κομισιόν, ο ΟΗΕ, η ΕΟΚ, το ΝΑΤΟ και η… SATO σκέφτονται να ασκήσουν πίεση προς την UEFA ζητώντας τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη συνέχεια του Euro! Ο λόγος; Στο μνημόνιο που μας είχαν ετοιμάσει προς υπογραφή ξέχασαν να ζητήσουν την υπογραφή των δικών μας… πολιτικών αρχηγών.
Του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου που πήραν το πορτοφόλι των επιθετικών της Ρωσίας, του Γιώργου Σαμαρά που έκανε γιουσουφάκια τους αντίπαλους αμυντικούς που κουτουλούσαν μεταξύ τους, του Γιώργου Τζαβέλα που ύψωσε απαγορευτικό στα αριστερά, του τιτανομεγιστοτεραστιοκορυφαίου Γιώργου Καραγκούνη που «κάρφωσε» την Αρκούδα στο 120ό παιχνίδι του με το εθνόσημο, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Θοδωρή Ζαγοράκη, του απροσπέλαστου και
μαραθωνοδρόμου Γιάννη Μανιάτη, του ήρεμου και σίγουρου Μιχάλη Σηφάκη, του πολύπειρου Κώστα Κατσουράνη, του Βασίλη Τοροσίδη που αυτή τη φορά το γκολ της εθνικής ξεκίνησε από τα… χέρια του, των μαχητών Φάνη Γκέκα και Δημήτρη Σαλπιγγίδη και των Χοσέ Χολέβα, Γρηγόρη Μάκου και Σωτήρη Νίνη που ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν το 101% του εαυτού τους και φυσικά του αρχιτέκτονα Φερνάντο Σάντος! Από την Ελλάδα για τη Ρωσία με αγάπη…
Η ταυτότητα του ματς
ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Μανιάτης, Τζαβέλας, Κ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης (67’ Μάκος), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (83’ Νίνης), Γκέκας (64’ Χολέβας)
ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Α. Μπερεζούτσκι, Σιρόκοφ, Ντενίσοφ, Ντζαγκόεφ, Ανιούκοφ (81’ Ιζμαΐλοφ), Αρσάβιν, Κερζάκοφ (46’ Παβλιουτσένκο), Γκλούσακοφ (72’ Πογκρέμπνιακ)
Σκόρερ: Καραγκούνης 45’+2’
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Γήπεδο: Εθν. Στάδιο Βαρσοβίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου