Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συμβάσεις έργου για τη διαμόρφωση της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας

Τη σύναψη έως είκοσι τεσσάρων (24) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με Εξωτερικούς Συνεργάτες/ Εμπειρογνώμονες για την παροχή έργου στη Διαμόρφωση της Ψηφιακής Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας, ανακοίνωσε η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Η Κατηγορία Πράξης «Ανάπτυξη Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού - Ψηφιακή Βάση Γνώσεων - Υποδομές για ένα Ψηφιακό Σχολείο» έχει ως στόχο τη δημιουργία μίας ενιαίας ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας, η οποία θα έχει την δυνατότητα συλλογής του εκπαιδευτικού υλικού και των μεταδεδομένων (metadata) που το συνοδεύουν. Ενδεικτικά, το αντικείμενό των εμπειρογνωμόνων φαίνεται παρακάτω:

Κατηγορία Α - Έμπειροι Προγραμματιστές (θέσεις έως 8)
Αντικείμενο: Ανάπτυξη Κεντρικού Συστήματος, Ανάπτυξη Υποσυστήματος Σχολείων, Ανάπτυξη/ενσωμάτωση Μηχανισμού Συνεργασιών, Ανάπτυξη Υποσυστήματος Διασύνδεσης με το Ψηφιακό Αποθετήριο.
Κατηγορία Β - Προγραμματιστές (θέσεις έως 5)
Αντικείμενο: Ανάπτυξη Κεντρικού Συστήματος, Ανάπτυξη Υποσυστήματος Σχολείων, Ανάπτυξη/ενσωμάτωση Μηχανισμού Συνεργασιών, Ανάπτυξη Υποσυστήματος Διασύνδεσης με το Ψηφιακό Αποθετήριο.
Κατηγορία Γ- Προγραμματιστές Κινητών (mobile) Εφαρμογών (θέσεις έως 2)
Αντικείμενο: Ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές για την πρόσβαση στο κεντρικό σύστημα, στο υποσύστημα των σχολείων και στο μηχανισμό συνεργασιών.
Κατηγορία Δ - Σχεδιαστές Διεπαφών (UI experts) (θέσεις έως 2)
Αντικείμενο: Σχεδιασμός και ανάπτυξη διεπαφών για το Κεντρικό Σύστημα, το υποσύστημα των Σχολείων και του μηχανισμού συνεργασιών.
Κατηγορία Ε - Γραφίστες (θέσεις έως 2)
Αντικείμενο: Γραφικός Σχεδιασμός για το Κεντρικό Σύστημα, το υποσύστημα των Σχολείων και του μηχανισμού συνεργασιών.
Κατηγορία ΣΤ - Ειδικός Τεκμηρίωσης (θέση έως 1)
Αντικείμενο: Συγγραφή Εγχειριδίων Χρήσης και On‐line help για το Κεντρικό Σύστημα, το υποσύστημα των Σχολείων, και το μηχανισμό συνεργασιών
Κατηγορία Ζ - Έμπειρος Διαχειριστής Συστημάτων (θέσεις έως 2)
Αντικείμενο: Διαμόρφωση, διαχείριση εξυπηρετητών για την φιλοξενία των παραπάνω συστημάτων
Κατηγορία Η - Διαχειριστής Συστημάτων (θέσεις έως 2)
Αντικείμενο: Διαμόρφωση, διαχείριση εξυπηρετητών για την φιλοξενία των παραπάνω συστημάτων
Οι προτάσεις των ενδιαφερομένων κατατίθενται σε κλειστό φάκελο στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, στην Ε.Υ.Ε. Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ., Ανδρέα Παπανδρέου 37, ΤΚ 151 80 Μαρούσι (Γραφείο 1031), 1ος όροφος καθημερινά μέχρι και 16/02/2012 και ώρα 15.00 μμ. ή αποστέλλονται ταχυδρομικά (συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή courier) σε κλειστό φάκελο, στην ακόλουθη διεύθυνση, Προς ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ Ανδρέα Παπανδρέου 37 ‐ ΤΚ 151 80 Μαρούσι (Γραφείο 1031) ΜΟΝΑΔΑ Γ Πρωτόκολλο Ε.Υ.Ε. Ε.Δ.. (Προσοχή: Στο εξωτερικό μέρος του κλειστού φακέλου να αναγράφεται η ένδειξη «Υποβολή Πρότασης για την υπ’αριθμ. 962/26 ‐01‐2012 Πρόσκληση)».
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τους κ.κ. Γαρδίκα Αιμιλία Τσιαβίκου Κωνσταντίνα και Ψαρούλη Σπύρο, στελέχη της Ε.Υ.Ε. Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ., 1ος όροφος Γραφεία 1037,1035 και 1018, τηλ. 210 344 2155 - 210 344 2151 και 210 344 2132 begin_of_the_skype_highlighting 210 344 2132 end_of_the_skype_highlighting αντίστοιχα.
Δείτε την ανακοίνωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου