Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ: Ποιος "επικεφαλής" παράταξης απουσίαζε από τις σημερινές εκλογές;

βασιλης παπασημακοπουλος
Ο κ. Β. Παπασημακόπουλος, πρόεδρος
του Σωματείου Εργαζομένων Praktiker,
 έκανε αισθητή την απουσία του στις αρχαι-
ρεσίες του Εργατικού Κέντρου Πάτρας
Σήμερα από το πρωί (09.00 - 21.00) διεξάγονται, στην οδό Κολοκοτρώνη 20, οι εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας για την ανάδειξη νέων οργάνων.
Όλες οι παρατάξεις είναι "ετοιμοπόλεμες" και οι επικεφαλείς αυτών βρίσκονται σε επιφυλακή από τις 8 το πρωί, προκειμένου να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα ψηφοδέλτιά τους.
Όμως σε μια παράταξη, απουσιάζει ο φερόμενος ως "επικεφαλής" της, ο οποίος παρεμπιπτόντως "όργωσε" τις προηγούμενες ημέρες τα κανάλια κατηγορώντας τη Διοίκηση του ΕΚΠ για διάφορα, έχοντας αφήσει "στο πόδι του" τρίτα πρόσωπα μη μέλη του Εργατικού Κέντρου.
Πρόκειται για τον κ. Β. Παπασημακόπουλο, φερόμενο ως "επικεφαλή" του ψηφοδελτίου "ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ", που υποστηρίζεται από τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
Ο κ. Β. Παπασημακόπουλος έκανε
αισθητή την απουσία του στις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου, γεγονός που σχολιάστηκε εντόνως από τους αντιπροσώπους που προσέρχονταν για να ψηφίσουν, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες "όργωνε" σαν τηλεπερσόνα τα τοπικά κανάλια κάνωντας δηλώσεις κατά της "συμβιβασμένης" πλειοψηφίας του Κέντρου, φροντίζοντας ν' αυτοπαρουσιάζεται ως "το ΝΕΟ" και "ΑΥΘΑΡΤΟ" πρόσωπο στα συνδικαλιστικά δρώμενα της πόλης.
Όλες οι παρατάξεις του ΕΚΠ είναι
ετοιμοπόλεμες" και οι επικεφαλείς
αυτών βρίσκονται σε επιφυλακή από το πρωί
Για το θέμα αυτό δεν έλειψαν και χιουμοριστικά σχόλια πολλών αντιπροσώπων, με χαρακτηριστικό εκείνο που είπε ένας πρωτοκλασσάτος συνδικαλιστής ότι "Για έναν γυρολόγο συνδικαλιστή που, με τις μεθόδους του χθες, υπόσχεται ένα καλύτερο σήμερα, φυσικό είναι να μην υπάρχει αύριο"!!!

Υ.Γ. Πάντως για να είμαστε αντικειμενικοί, ο κ. Παπασημακόπουλος, εμφανίσθηκε για μισή ώρα περί τις 11.30π.μ και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ως αντιπρόσωπος. Έκτοτε αναζητείται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου