Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΣΚΕ – ΕΤΕ / ΔΕΗ. – Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι εκπρόσωποι της “προοδευτικής παράταξης”, εκτελούν συμβόλαιο εξόντωσης του λαού, που υποτίθεται θα υπηρετούσαν

Κάθε δόση και εκβιασμός, κάθε εκβιασμός και μια «σωτηρία».
Δυο χρόνια τώρα, μοιραίοι άν­θρωποι, οδηγούν την χώρα στην καταστροφή. Μαθητευόμενοι μάγοι, χωρίς περίσκεψη, χωρίς ντροπή, χωρίς κοινωνική συναίνεση, συντάσσουν μνημόνια, υποθηκεύουν το μέλλον, ξεπουλούν τα όνειρα και την ζωή του έλληνα πολίτη.
Δυο χρόνια τώρα, νοσηροί εγκέφαλοι, βυθισμένοι στην αναξιοπιστία, αποκομμένοι απ’ την πραγματικότητα, αξιοποιώντας τρικ, διλήμματα και μονόδρομους καταδικάζουν τη χώρα και τον λαό της, στη φτώχια, την ανέχεια, την εξαθλίωση, την επαιτεία.
Κοινωνικός αυτοματισμός, διαίρει και βασίλευε.
Είναι πρόδηλο. Οι αυτοπροσδιοριζόμενοι εκπρόσωποι της “προοδευτικής παράταξης”, αφού θρονιάστηκαν στον άρμα της εξουσίας υποσχόμενοι ένα
καλύτερο αύριο, δυο χρόνια μετά, εκτελούν συμβόλαιο εξόντωσης του λαού, που υποτίθεται θα υπηρετούσαν.
Έχοντας απαρνηθεί τις αρχές και τις αξίες του κινήματος, … χρησιμοποιούν κάθε λογής πολιτική ιταμότητα, για να ολοκληρώσουν το έργο τους. Επιτίθενται, διχάζουν, διαπομπεύουν, “ασελγούν στο πτώμα” της εργατικής τάξης.
Έχοντας αποτινάξει κάθε πρόσχημα κομματιάζουν την κοινωνία, διασύρουν κάθε κίνημα που αντιστέκεται, ξεμοναχιάζουν κάθε κοινωνική ομάδα, που αντιδρά. Καταστολή, λάσπη, ύβρεις, ψεύδος, τρομοκρατία, καταστροφολογία.
Θέλουν να βάλουν τον έναν να «φάει» τον άλλον.
Πρώτος και καλύτερος, στη λίστα των γενιτσάρων, ο άλλοτε “σύντροφος και συναγωνιστής”, ο πάλε ποτέ ισχυρός άνθρωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και “συνοδοιπόρος” του Συνδικαλιστικού Κινήματος της ΔΕΗ, ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
Ο γνώριμος απ’ τα παλιά Πάρις Κουκουλόπουλος, πρόσφατα διοριστείς σε υπουργικό θώκο, αναζητεί εξιλαστήρια θύματα. Υβρίζει, απειλεί, εκβιάζει με απολύσεις, εκτοξεύει ανυπόστατες κατηγορίες, σε βάρος των απεργών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Καταφέρεται και κατηγορεί τους εργαζόμενους της ΔΕΗ ως “ασυνείδητους”, γιατί τολμούν να διαμαρτύρονται ενάντια στα αιματηρά χαράτσια. Φτάνει στο σημείο να προπηλακίζει λεκτικά ως “εκβιαστή” του κοινωνικού συνόλου, τον συνάδελφο Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ΝΙΚΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ. Ενοχλεί η φωνή του, γιατί ξυπνά συνειδήσεις. Ενοχλεί όποιος τολμά να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.
Τίτλος τιμής οι επιθέσεις.
Δεν είμαστε πρόσκαιροι, ούτε περαστικοί. Σε πείσμα των καιρών κρατάμε ψηλά τις αρχές μας, κρατάμε ζωντανά τα οράματα, τα ιδεώδη και τις αξίες της εργατικής τάξης. Όσοι προσπαθούν να πλήξουν συνδικαλιστικά και ηθικά τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας ή επιχειρούν να στοχοποιήσουν το κίνημα ή προσδοκούν ρήξεις στο εσωτερικό της παράταξης, ας λάβουν την απάντηση:
Ο σύντροφος και συναγωνιστής ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, έχει την ΟΜΟΦΩΝΗ και ΑΜΕΡΙΣΤΗ στήριξη των μελών της ΠΑΣΚΕ – ΕΤΕ/ΔΕΗ. Η δε παρουσία του, αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ και ΟΡΟΣΗΜΟ για την αγωνιστική πορεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ. Οι θέσεις και οι απόψεις που προβάλλει, μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους, καθώς ανταποκρίνονται στην βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ και όχι μόνο.
Ή με το μνημόνιο ή με τον λαό.
Ήρθε ο καιρός να καταλάβουν οι κάθε λογής “Κουκουλόπουλοι” ότι δεν σώζουν την χώρα, αλλά ως υπάλληλοι της Τρόικας, προσπαθούν να σώσουν τους δανειστές, ισοπεδώνοντας την κοινωνία. Ο ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους σωτήρες.
Δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς χαμαιλέοντες που τρομοκρατούν και εκβιάζουν. Δεν έχει ανάγκη από υπουργούς, που συναγωνίζονται στην χυδαιότητα και την ασυδοσία, αδιαφορώντας για τις ολέθριες συνέπειες που έχουν οι αποφάσεις τους, για τη χώρα. Τέλος, υπενθυμίζουμε σε όσους ξέχασαν ή δεν συναντήθηκαν ποτέ με τα οράματα της κοινωνίας και προσπαθούν να μας πείσουν για συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες πολιτικές, ότι εμείς και θυμόμαστε και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα οράματά μας, να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον.

ΠΑΣΚΕ – ΕΤΕ / ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου