Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, για τις 5 Οκτωβρίου και γενική απεργιακή κινητοποίηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για τις 19 Οκτωβρίου, αποφάσισαν στη σημερινή κοινή τους συνεδρίαση η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
"Είμαστε σε διαρκή ρήξη με πολιτικές, οι οποίες είναι απαράδεκτες καταστροφικές και χωρίς προοπτική. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της Κυβέρνησης και της τρόικας για όσο καιρό χρειαστεί. Αν η τρόικα απειλεί την ελληνική κοινωνία ότι έχει μπροστά της ένα "μαραθώνιο", θα πρέπει να ξέρει ότι και η δική μας απάντηση θα είναι ένας αγωνιστικός "μαραθώνιος", υπογράμμισε μετά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Σιγα,ο ...λεων βρυχαται!Μονο που ειναι ξεδοντιασμενος!Μας εχει ξεπουλησει ολοκληρωτικα ο κ.Προεδρος και τωρα θα κανει παλι μια 24ωρη απεργια και αυτη στις 18 Οκτωβρη!Ελπιζει οτι μεχρι τοτε μπορει να καταλαγιασει καπως η οργη του κόσμου.Δεν θελει να συμπεσει η απεργια της ΓΣΕΕ με τις κινητοποιησεις που ξεκινησαν αλλοι κλαδοι,μηπως μαζευτουμε πολλοι και ...πεσει ο Γιωργακης!Βρε ουστ βολεμενο κομματοσκυλο του κερατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή