Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Χάος στον νέο οργανισμό Υγείας των ασφαλιστικών ταμείων

Επείγουσα συνάντηση με τον Διοικητή του Εθνικού Οργανισμού Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), καθώς και με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας, ζητούν οι υγειονομικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ.
Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα και περιγράφουν χαοτική κατάσταση στον νέο οργανισμό. Συγκεκριμένα αναφέρουν:
«Η επόμενη μέρα του ΕΟΠΥΥ έφθασε! Το θέμα είναι: ο καινούργιος οργανισμός θα παρέχει στους ασφαλισμένους τις ίδιες υπηρεσίες που τους παρείχε το ΙΚΑ ; Ποια θα είναι η επόμενη μέρα των εργαζομένων στον ΕΟΠΥΥ ; Εμείς σαν εργαζόμενοι έχουμε λύσεις και προτάσεις ώστε να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας προς όφελος του ασφαλισμένου και των εργαζομένων. Δυστυχώς
 μέχρι τώρα κανείς δεν μας έχει δεχθεί, παρά τις προσπάθειες και τις πιέσεις μας να δούμε την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας. Καταγγέλλουμε την ηγεσία του Υπουργείου και του ΕΟΠΥΥ για την αδιαφορία και την απαξίωσή τους. Τι σχέδια καταστρώνουν ; Θα αποκαλυφθούν σύντομα και μαζί θα αποκαλυφθεί ο εμπαιγμός και οι ψεύτικες κορώνες που εκτόξευσαν από τα ΜΜΕ ότι τάχα ο ΕΟΠΥΥ θα λύσει όλα τα προβλήματα.
Και στη μοναδική συνάντηση που είχαμε με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗ, δεν είχε να μας πει ή να μας διαβεβαιώσει για τίποτα λέγοντας ότι θα μας καλέσει στη συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου