Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Ασφάλισε 88.000 μαθητές της Πελοποννήσου

Το μεγαλύτερο ομαδικό ασφαλιστικό συμβόλαιο, προσέφερε ο επιχειρηματικός «Ομιλος Λαρσινός» ΑΕ στην περιοχή της Πελοποννήσου, ασφαλίζοντας και τους 88.000 μαθητές της περιοχής.
Το συμβόλαιο είναι για ένα έτος, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και blogs, και ασφαλίζει ΟΛΟΥΣ τους μαθητές των νηπιαγωγείων-δημοτικών-γυμνασίων και Λυκείων της Πελοποννήσου για οποιοδήποτε ατύχημα συμβεί στα παιδιά εντός ή εκτός των σχολείων.
Ο «Ομιλος Λαρσινός», σε
 ειδική τελετή παρέδωσε στα χέρια του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρου Τατούλη και του Γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων νήσων κ.Τάσου Αποστολόπουλου ,το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως, είπε ο κ. Λαρσινός στο περιθώριο της τελετής «το 2011 ο όμιλος προτιμά να μην έχει ένα ευρώ κέρδος αλλά βοηθήσει τις δοκιμαζόμενες από την κρίση οικογένειες της Πελοποννήσου..»
Ολα ξεκίνησαν από το ατύχημα που είχε ο γιός εργαζομένου στην επιχείρηση ο οποίος κτύπησε σε σχολική εκδρομή και δεν μπορούσε να θεραπευτεί γιατί η οικογένεια δεν είχε τα χρήματα για την θεραπεία που χρειαζόταν. Αυτό έκανε τον κ.Λαρσινό να αποφασίσει αυτή την γενναία χορηγία.
Το ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι στην ασφαλιστική εταιρία Interamerican μέσω της Mega Brokers.
Σε όλους ασφαλισμένους μαθητές θα δοθούν προσωπικές κάρτες για όλες τις παροχές που έχουν μέσω του συμβολαίου και θα υπάρξει κέντρο για την εξυπηρέτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου